Boran Kuzum çok konuşulan çıplak sahnesi için açıklama yaptı

Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından uyarlanan Bihter filmi cesur sahneleri ile uzun süre gündemde yerini korumaya devam etmiştir.

Boran Kuzum çok konuşulan çıplak sahnesi için açıklama yaptı

Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter karakterine hayat verdiği filme Behlül karakterini canlandıran Boran Kuzum'un çırılçıplak halleri damgasını vurmuştu. Boran Kuzum o sahne hakkında açıklamalar yaptı. Kuzum'un açıklamaları sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.

boran-kuzum-cok-konusulan-ciplak-sahnesi-icin-aciklama-yapti.jpg

“ÇEKİNCEM YOKTU”

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir gibi isimlerin beraber yer aldığı Bihter filmi cesur sahneleri ile büyük ses getirmeyi başarmıştı. Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter karakterine hayat verdiği filmde Behlül karakterini canlandıran Boran Kuzum'un çırılçıplak sahnleri adeta bomba etkisi yaratmıştı. Boran Kuzum uzun süre gündemden düşmeyen o sahneler hakkında ilk kez konuştu. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın YouTube kanalına konuk olarak katılan Boran Kuzum filmdeki sevişme sahnelerine dair şu ifadeleri kullandı: 'Popom çok konuşuldu galiba. Sevişme sahnesiyse biz hayatın herşeyini yansıtmakla mükellefiz. Bunu sevişme sahnesi gibi çekmemiz lazım. Benim de bu konuyla ilgili çekincem yoktu.' Birsen Altuntaş, Boran Kuzum'un sözlerinin ardından o görüntüler ''2 gün TT oldu. Herkes görüntüyü arıyor. Bana bile sordular'' ifadelerini kullandı.

boran-kuzum-cok-konusulan-ciplak-sahnesi-icin-aciklama-yapti-001.jpg

BORAN KUZUM KİMDİR?

Boran Kuzum 1 Ekim 1992 yılında Ankara’da hayata gözlerini açmıştır. Boran Kuzum üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Anasanat Dalı’nda tamamlamıştır. Televizyonda ilk kez 2015 yılında Analar ve Anneler dizisiyle rol alarak ün kazanmıştır.