Bir çekim hatası sosyal medyayı salladı!

Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın ve Şebnem Hassanisoughi'nin başrollerinde beraber yer aldığı Yabani dizisi her bölümüyle sosyal medyada büyük yankı uyandırmaya devam ediyor.

Bir çekim hatası sosyal medyayı salladı!

Sezona oldukça güçlü bir giriş yapan dizide şaşırtan bir çekim hatası oldu. O hata dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmayacak kadar netti. Sezona oldukça iddialı bir giriş yapan ve yüksek reytingleriyle dikkatleri üzerine çeken Yabani dizisi çarpıcı hikayesi ve oyuncu kadrosuyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

bir-cekim-hatasi-sosyal-medyayi-salladi.jpg

İZLEYİCİDEN KAÇMADI

Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın ve Şebnem Hassanisoughi gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizide şaşırtan bir çekim hatası meydana geldi. Son dönemde Bahar dizisinin başarısıyla sarsılan Yabani'nin final yapacağı iddiaları gündem olmuştu. Dizi için final kararı verilmeden evvel gününün değiştirileceği bilgisi edinildi. Yabani dizisinin akıbeti merak edilirken dizide yapılan bir çekim hatası da sosyal medya gündeminde bomba etkisi yarattı. Dizideki bir sahnede; küçük kızın hırkasının kapalı olan önünün aynı sahnede birden açıldığı görüldü. O anlar seyirciden kaçmadı sosyal medyada; “Böyle ufak hatalar nasıl olabiliyor?”, “Hiç kimse nasıl fark etmiyor?” şeklinde yorumlar yapıldı.

bir-cekim-hatasi-sosyal-medyayi-salladi-001.jpg

SİMAY BARLAS KİMDİR?

Simay Barlas, 7 Mayıs 1999 yılında İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Türk oyuncudur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümünden mezun olmuştur. İlk oyunculuk tecrübesini 2014-2017 yılları arasında Star TV'de yayımlanan Paramparça adlı dizide canlandırdığı "Öykü" karakteri ile yaşayan Barlas, ardından 2017 yılında Kanal D'de yayımlanan Adı Efsane adlı dizide "Naz", 2016-2017 yılları arasında Star TV'de yayımlanan Hayat Bazen Tatlıdır adlı dizide "Gözde" ve 2019-2020 yılları arasında Kanal D yayımlanan Zalim İstanbul adlı dizide Damla karakterlerine can vermiştir.