Bahar dizisinde Avlu buluşması! Yıllar sonra yeniden bir aradalar

Show TV ekranlarında yayınlanan ve kısa sürede çok sevilen Bahar dizisinde büyük bir buluşma yaşandı. Yıllar önce Avlu dizisinde rol alan Demet Evgar ve Ümmü Putgül yeniden aynı projede yer aldı.

Bahar dizisinde Avlu buluşması! Yıllar sonra yeniden bir aradalar

Bir dönemin en çok izlenen ve çok sevilen yapımlarından biri olan Avlu dizisi unutulmazlar arasında yer alıyor. Demet Evgar’ın başrolünde olduğu Avlu dizisinin oyuncu kadrosunda Ümmü Putgül de yer alıyordu. İki başarılı oyuncu yıllar sonra yeniden aynı projede bir araya geldi. Demet Evgar ve Ümmü Putgül’ün Bahar dizisindeki buluşması sosyal medyada da geniş yer buldu. İki ünlü oyuncunun sahnelerine yorum yağdı. Sosyal medya kullanıcıları ikiliyi bir arada izlemeyi özlediklerini dile getiren yorumlarda bulundu.

DENİZ VE DUDU YILLAR SONRA YENİDEN BİR ARADA

Yayınlandığı dönemin en çok ses getiren yapımlarından biri olan Avlu dizisinin başrolünde başarılı oyuncu Demet Evgar yer alıyordu. Gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla herkesi kendisine hayran bırakan Avlu dizisi yıllar geçse de unutulmayanlar arasına adını yazdırdı. Dizinin Deniz ve Dudu’su yıllar sonra yeniden aynı projede sevenlerinin karşısına çıktı. Demet Evgar ve Ümmü Putgül’ün Bahar dizisindeki buluşması izleyiciyi duygulandırdı. İki başarılı oyuncuyu yeniden bir arada gören izleyici onların sahnelerini özlediklerini dile getiren yorumlar yaptı.

bahar-dizisinde-avlu-bulusmasi-yillar-sonra-bir-aradalar.jpg

bahar-dizisinde-avlu-bulusmasi-yillar-sonra-bir-aradalar-001.jpg

ÜMMÜ PUTGÜL BAHAR DİZİSİNE KONUK OLDU

Ünlü oyuncu Ümmü Putgül, Demet Evgar’ın başrolünde olduğu Bahar dizisine konuk oldu. Her bölümü ilgiyle izlenen Bahar dizisinde bu hafta birbirinden ünlü konuklar var. Yasemin Sakallıoğlu’nun da konuk oyuncu olarak yer aldığı yeni bölümde Ümmü Putgül de kamera karşısına geçti. Yıllar önce Avlu dizisinde Demet Evgar ile kameralar karşısına geçen Ümmü Putgül’ün Bahar dizisinde Bahar’la olan sahneleri izleyiciyi Avlu’nun yayınlandığı yıllara götürdü.

bahar-dizisinde-avlu-bulusmasi-yillar-sonra-bir-aradalar-002.jpg