Aşkını ilan etti!

Bir süredir meslektaşı Aras Bulut İynemli ile ilişki yaşayan oyuncu Buse Meral, röportaj sırasında arka arkaya gelen sorulardan ötürü ilişkisini ilan etmek durumunda kaldı.

Aşkını ilan etti!

Özel hayatıyla ilgili konuşmak istemeyen güzel oyuncu, mutlu olduğunu ve ilişkilerinin güzel gittiğini dile getirdi.
Gaddar dizisinde rol alan Buse Meral, bir süredir oyuncu Aras Bulut İynemli ile ilişki yaşıyor. Yeni filmi Cadı için röportaj veren Buse Meral, gelen sorular üzerine ilişkisi hakkında yorumlarda bulundu.

askini-ilan-etti.jpg

“MUTLUYUM”
Cadı filmindeki rol arkadaşı Furkan Andıç ile gazeteci Birsen Altuntaş'a röportaj veren Buse Meral, ilişkisi hakkında ilk kez sessizliğini bozdu. Geçtiğimiz haftalarda Çeşme'de yakınlaştığı Aras Bulut İynemli ile arkadaşlığı aşka dönen güzel oyuncu, "Aşk hayatında nasıl bir dönem yaşıyorsun?" sorusuna "Güzel, her şey çok keyifli şu an… Mutluyum" yanıtını verdi. Aynı zamanda NOW TV ekranlarında yayınlanan Gaddar dizisinde Leyla karakterine hayat veren Buse Meral, özel hayatının işlerini önüne geçmesini istemediğini de ifadelerini ekledi.

askini-ilan-etti-001.jpg

BUSE MERAL KİMDİR?
Buse Meral, 25 Temmuz 1999 yılında İstanbul'da doğmuştur. Lise öğrenimini İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde yer alan Mareşal Fevzi Çakmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde tamamlayan genç oyuncu, 19 yaşında oyunculuğa ilk adımı atmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü öğrencisi olan genç oyuncu, eğitim hayatını sürdürmektedir. Vermem Seni Ellere adlı Karadeniz dizisinde Zeliş karakterine hayat veren Meral, Destan dizisinde Sırma karakterini canlandırmıştır. Sırma karakteriyle ilgi odağı olan genç ve güzel oyuncu, birçok dizide yer almıştır. Genç oyuncu, Ege'nin Hamsisi dizisindeki rolüyle adını duyurmayı başarmıştır.