O Sigara Markası Artık Satılmayacak! Boykot Kararı Alındı

Son dakika haberi… Tiryakileri üzecek karar alındı. O sigara markası artık satılmayacak.

O Sigara Markası Artık Satılmayacak! Boykot Kararı Alındı

Tiryakilere kötü haber geldi. Tekel bayileri birliği karar aldı. O sigara grubunun satışı durdu. Düşük kar marjı ve artan maliyetler gerekçe gösterildi. Tekel bayileri artık BAT grubu sigara satmayacak. Peki bu grupta hangi sigaralar var? İşte BAT grubu sigaraları…

Tekel bayileri bir sigara grubunu boykot kararı aldı. Tekel Bayileri Yardımlaşma Platformu Başkanı Erol Dündar, X hesabından paylaşım yaparak kararı açıkladı. Buna göre esnafın kar marjını düşürdüğü vurgulanan British American Tobacco’nun (BAT) sigara grubu artık tekel bayilerde satılmayacak. Birçok bayi boykot kararının raflarına asarak tiryakilere de duyurdu.

ARTIK SATILMAYACAK

Tekel bayileri yardımlaşma Platformu başkanı Erol Dündar, bazı sigara markalarının fiyat politikaları nedeniyle esnafın kar marjını düşürdüğünü vurguladı. X hesabından biri açıklama yapan Dündar, British American Tobacco’nun (BAT) sigaralarını Boykot kararı aldıklarını ve artık satmayacaklarını da bildirdi. Tekel bayileri Birlik tarafından alınan kararı raflarına asarak sigara markasını boykot etmeye başladı.

o-sigara-markasi-artik-satilmayacak-boykot-karari-alindi.jpg

BAT GRUBU SİGARALAR HANGİLERİ

Tiryakiler bundan sonra tekrar bayilerden bu markanın sigaralarını alamayacak. Peki BAT grubu sigaralar hangileri? Dunhill, Kent, Lucky Strike, Pall Mall, Vogue, Rothmans, Benson & Hedges, Winfield, State Express 555, KOOL ve Viceroy bu grubun sigaralarıdır.

BAT GRUBU NEDEN BOYKOT EDİLİYOR

BAT grubu tekel bayileri tarafından esnafın kar macunu düşürdüğü gerekçesiyle boykot ediliyor. Ancak market ve bakkallarda bu sigaraların satışı devam ediyor.