EMEKLİLERE 1-2-3 Mayıs'ta EKSTRA ÖDEME! Cumhurbaşkanı onayladı

Emekliye Cumhurbaşkanı onayı ile 1-2-3 Mayıs tarihlerinde ek ödeme verilecek. 15.000 TL Ek ödeme IBAN’dan yatacak.

EMEKLİLERE 1-2-3 Mayıs'ta EKSTRA ÖDEME! Cumhurbaşkanı onayladı

EMEKLİLERE 1-2-3 Mayıs'ta EKSTRA ÖDEME! Cumhurbaşkanı onayladı!

Emekli maaşı alan 16 milyondan fazla vatandaşa ek ödeme fırsatları da verilmeye devam ediyor. Emekliler ekonomik anlamda zor günler geçirirken bankalar tarafından sağlanan ekstra ödemeler sayesinde rahat bir nefes alma fırsatı elde ediyor. Emekliye bugünkü Müjde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Emekli maaşı alanlara 1-2-3 Mayıs tarihlerinde IBAN’dan ek para ödemesi yatacak. SSK bağ-kur memur emeklisi 4c emeklisi ayrımı olmadan ödemeler verilecek.

Milyonlarca kişi Mayıs ayında yapılacak ek ödemeleri yakından takip ediyor. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi vatandaşlara nisanda olduğu gibi Mayıs’ta da maaşa ek ödemeler sürecek. Bankaların Cumhurbaşkanı onaylı verdikleri ek ödemeler artmıştı. Mayıs ayında emekliyi bekleyen ödeme miktarı 15.000 TL’ye kadar çıktı. Özellikle 3 bankada emekliye özel yeni fırsatlar var. İşte emekliler için yatacak ek ödemeler ve detaylar…

emeklilere-1-2-3-mayista-ekstra-odeme-cumhurbaskani-onayladi-2.jpg

3 BANKA EMEKLİYE EK ÖDEME MİKTARINI 15.000 TL YAPTI

Emekliler için 3 bankadan rekor promosyon kampanyası geldi. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi 16.2 milyon kişiye özel rakamlar belirleyen bankalar, 15.000 TL’ye varan maaş promosyonu veriyor. Mayıs ayında en yüksek promosyon veren bankalar, Akbank, ING Bank ve Yapı kredi bankası oldu.

Bu 3 banka, emekliye maaş aralığına göre 3 yıllık sözleşme karşılığında 15.000 TL ödeme veriyor. Hatta ek koşulları yerine getirenler için 2500 - 3000 TL aralığında ekstra ikramiye ödemesi var.

emeklilere-1-2-3-mayista-ekstra-odeme-cumhurbaskani-onayladi-1.jpg

BAŞVURU İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

Akbank, ING Bank ve Yapı kredi bankası tarafından emekliye ek ödeme kampanyalarına başvurular başladı. Başvuru işlemleri ise hem şubelerden hem internet bankacılığından, hem de mobil bankacılıktan başvuru yapılabiliyor. Başvuru süreci hızlı ilerlerken emekliye ek ödeme de 3 iş günü içinde hesaplara yatıyor.

emeklilere-1-2-3-mayista-ekstra-odeme-cumhurbaskani-onayladi-3.jpg

ÖZEL AVANTAJLAR EMEKLİLERİ BEKLİYOR

Ayrıca bu 3 banka emekliye promosyon fırsatlarının yanında bir çok ekstra avantaj da sağlıyor. Bu avantajlar arasında en çok takip edilen faizsiz yeni müşteri kredisi oluyor. Bankalar, emeklinin ihtiyacı doğrultusunda 10.000 - 15.000 - 20.000 - 25.000 TL arasında emekliye özel faizsiz kredi desteği veriyor. Ücretsiz havale ve EFT gibi başka avantajlar da emekli maaşını taşıyanları bekliyor.

emeklilere-1-2-3-mayista-ekstra-odeme-cumhurbaskani-onayladi-4.jpg

MAYIS AYI SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Akbank, ING Banka Yapı Kredi Bankası tarafından emekliye sunulan Maaş promosyonu fırsatları Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek. Emekliler bu ödemeleri maaş aralığına göre alabilecek. 31 Mayıs Mesai bitimine kadar başvuru işlemlerinizi belirtilen başvuru kanalları aracılığı ile yapmanız durumunda 3 yıllığına bu bankaların müşterisi olacaksınız. Bankalar müşterilerine yönelik ekstra avantajlarını dönemsel olarak güncelleyebiliyor. Ayrıca emekliye özel mevduat faiz oranları da bulunuyor. Yani birikiminizi bu bankalara yatırarak aylık yüksek mevduat faizi getirisi de elde edebilirsiniz.