Emekli Temmuz Zammı Maksimum Oran Açıklandı! İşte Kuruşu Kuruşuna Zamlı Maaşlar

Milyonların beklediği emekli Temmuz zammı için maksimum oran verildi. Temmuz ayında zamlı emekli maaşları kuruşu kuruşuna netleşti.

Emekli Temmuz Zammı Maksimum Oran Açıklandı! İşte Kuruşu Kuruşuna Zamlı Maaşlar

Emekli Temmuz Zammı Maksimum Oran Açıklandı! İşte Kuruşu Kuruşuna Zamlı Maaşlar!

SSK ve bağ-kur emeklisinin gözü kulağı Temmuz ayında yapılacak zamda. Zam oranları ne olacak sorusunun yanıtı da yakından takip ediliyor. SGK uzmanı Özgür Erdoğan için katıldığı bir canlı yayında emekliye Temmuz ayında yapılacak maksimum zam oranını duyurdu. Refah payı ile ilgili de önemli açıklamalar var. Emeklileri sevindirecek zam oranları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı refah payı zammı sonrası emekli maaşlarının geleceği yeni rakamda kuruşu kuruşuna belli oldu. Milyonlarca emekliye Sevinçten havalara uçuracak son dakika gelişmesi haberimizde…

16.2 milyon emeklinin gözü kulağı Temmuz ayında yapılacak maaş zammına çevrildi. Emekliler, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde de bir ilave zam beklentisi içindeydi ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan enflasyonu ve bütçeyi gerekçe göstererek Temmuz ayına işaret etmişti. Şimdi ise Temmuz'da emeklinin cebini rahatlatacak bir zam oranı isteniyor. 6 aylık enflasyon rakamları emekli maaşları konusunda belirleyici olacak. Şu ana kadar 3 aylık Veli açıklandı. SGK uzmanı Özgür Erdursun ise katıldığı canlı yayında emekliye yapılacak maksimum zam oranında duyurdu.

Emekli maaşları ve Asgari Ücret konusunda sık sık açıklamalar yapan SGK uzmanı Özgür Erdursun, bir canlı yayında yine emeklilere Sevindirici haberler verdi. Özgür Erdursun, “Emekliye Temmuz’da ne kadar zam gelecek, refah payı verilecek mi, En düşük emekli maaşı kaç TL olacak” gibi sorulara cevap verdi. İşte milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek yeni zamlı maaş tablosu…

emekli-temmuz-zammi-maksimum-oran-aciklandi-iste-kurusu-kurusuna-zamli-maaslar-1.jpg

TEMMUZ AYI EMEKLİ MAAŞ ZAMMI ORANLARI NETLEŞTİ

Bir televizyon kanalında canlı yayına konuk olan SGK uzmanı Özgür Erdursun, emekli maaş zammının aşağı yukarı ne kadar olacağını tahmin ettiklerini söyledi. Enflasyonun yüzde 25 civarı çıkacağını belirten SGK uzmanı, bu durumda da emekliye verilecek Enflasyonun farkının yüzde 25 olacağını dile getirdi. Ancak asıl önemli konunun Seyyanen zam olduğunu belirten SGK uzmanı, Emeklinin gönlünü almak için hükümetin bu yönde de bir adım atmasını beklediğini ifade etsin.

emekli-temmuz-zammi-maksimum-oran-aciklandi-iste-kurusu-kurusuna-zamli-maaslar-2.jpg

EMEKLİ SEYYANEN ZAM SON DAKİKA

Türkiye'de enflasyon nedeniyle alım gücünün son derece düştüğünü belirten SGK vurmanın Özgür Erdursun, emekli maaşlarının yeterli gelmediğini Temmuz ayında yapılacak zammın da emekliye yetmeyeceğini ifade etti. Bu sebeple bir şey yani zam zorunluluğu olduğunu belirten ünlü SGK uzmanı, bu konuda bir an önce hükümetin elini taşın altına koyması gerektiğini vurguladı.

emekli-temmuz-zammi-maksimum-oran-aciklandi-iste-kurusu-kurusuna-zamli-maaslar-3.jpg

EMEKLİLER AÇLIK SINIRININ ÇOK ALTINDA YAŞIYOR

Özgür Erdursun, katıldığı canlı yayında Türkiye ve Almanya arasındaki emekli maaşlarını da kıyasladı. Kıyma üzerinden örnek veren Erdursun, Almanya'da en düşük emekli maaşının ortalama 1.500 Euro olduğunu söyledi. Almanya'da bir buçuk kilo 1 kilogram dana kıymaya 7,5 Euro verildiğini belirten Erdursun, Türkiye'de ise 290 Euro'ya denk gelen 10.000 TL emekli maaşından alınan 1 kilo kıymaya €15 para verildiğini ifade etti. Emeklilerin market alışverişi yapmakta güçlük çektiğini dile getiren SGK uzmanı, hükümetin bir an önce bu yanlış politikadan dönmesi gerektiğini Aksi halde genel seçimde de ciddi bir kayıp olacağını ifade etti.