81 İldeki Emekliler Dikkat! Perşembe Cuma Günü Banka Hesabına 18.000 TL Ek İkramiye Yatacak

Emeklilere Perşembe Cuma ek para desteği geliyor. Banka hesabına yatacak ek ödemenin miktarı 18.000 TL oldu.

81 İldeki Emekliler Dikkat! Perşembe Cuma Günü Banka Hesabına 18.000 TL Ek İkramiye Yatacak

81 İldeki Emekliler Dikkat! Perşembe Cuma Günü Banka Hesabına 18.000 TL Ek İkramiye Yatacak!

Türkiye'nin 81 ilinde yaşayan emeklilerin dikkatine. Nefes aldıracak yeni bir ek ödeme fırsatı duyuruldu. Perşembe ve cuma günü emekli maaşı alan vatandaşın IBAN numarasına ek ödeme yatacak. 10.000 TL ve üstü maaş alan tüm emeklilere verilecek olan ek ödemenin şartları da açıklandı. Emekliler sadece maaşlarını taşıyarak herhangi bir ekstra koşul olmadan bu ödemeden faydalanabiliyor. Başvurunuzu Hemen yapın Perşembe ve Cuma ek ikramiye fırsatını siz de kaçırmayın.

Tüm emeklilere 18.000 TL'lik ek ödeme yapılacak. Perşembe ve cuma günü emeklinin IBAN numarası üzerinden yatacak olan ek ikramiye ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. 10.000 TL maaş alarak ay sonunu getirmekte zorlanan emekliler başvuru yapmak koşulu ile ek ödeme imkanından yararlanabiliyor. Ek şart olmadan verilecek olan yeni miktar doğrudan IBAN numarasına yatırılır. Şubesiz ve kolay başvuru fırsatları ile ilgili merak edilenler haberimizde…

81-ildeki-emekliler-dikkat-persembe-cuma-gunu-banka-hesabina-18-000-tl-ek-ikramiye-yatacak-1.jpg

16 MİLYON EMEKLİYE NEFES ALDIRACAK EK İKRAMİYE DUYURULDU

Mayıs ayının başlamasıyla birlikte emekliler yeni ek ikramiye ödemelerini yakından takip ediyor. 4A 4B 4c'den emekli olup maaş alan emeklilere ek ikramiye fırsatları bankalar tarafından sunuluyor. 1 Mayıs 30 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak yeni indirimlerin listesi de tek tek açıklandı. Bir çok bankada mayıs ayına özel yüksek promosyon fırsatı var. Üstelik ek koşul yok sadece 3 yıllık maaş taahhüttü vermek şartıyla promosyon imkanlarını değerlendirmek mümkün. SSK bağ-kur ve memur emeklisi için sunulan yeni fırsatlar emekliye nefes aldıracak.

18.000 TL'YE VARAN ÖDEME TANIMLANDI

Son dakika haberine göre emekli maaşı alanlar için 18.000 TL'ye Varan ek ödeme fırsatı tanımlandı. 4A 4B 4c emeklisi olup başvurusunu yapanlar ING Bank'tan ek ödemeyi anında alacak. Bekleme şartı olmadan verilecek olan ek ödeme başvurusu için şubeye gitme şartı da bulunmuyor. ING Bank Türkiye'de mobil bankacılık ve internet bankacılığı uygulamalarını en aktif şekilde kullanan bankalardan biri olarak öne çıkıyor. Emekli promosyon kampanyalarına da artık dijital ortamda başvuru yapmak mümkün hale getirildi. Yani şubesiz mobil bankacılık ve internet bankacılığından başvuru işlemlerinizi yaparak ek ödeme alabilirsiniz.

81-ildeki-emekliler-dikkat-persembe-cuma-gunu-banka-hesabina-18-000-tl-ek-ikramiye-yatacak-2.jpg

PERŞEMBE VE CUMA GÜNÜ IBAN’DAN YATIYOR

Emekliye ek ikramiye olarak verilecek olan 18.000 TL'lik ödeme perşembe ve cuma günü doğrudan emeklinin IBAN numarasına yatıyor. Bugün başvurusunu yapanlar hemen ek ödeme alma fırsatına sahip oluyor. SSK BAĞ-KUR memur emeklisi ayrı mı da yok. Tüm emekliler için yapılan ek ödeme fırsatları T.C kimlik numarası üzerinden değerlendiriliyor ve dakikalar içinde sonuç alınıyor. Emekliye yönelik yeni promosyonları değerlendirmek isteyenler 30 Mayıs tarihine kadar ING Bank'ın başvuru kanalları aracılığıyla işlem yapabilir.

81-ildeki-emekliler-dikkat-persembe-cuma-gunu-banka-hesabina-18-000-tl-ek-ikramiye-yatacak-3.jpg

ÖZEL AVANTAJLARI DA KAÇIRMAYIN

Emekli maaşını taşıdıktan sonra ING Bank'ın turuncu ekstra dünyasına dahil olarak size özel sunulan birçok özel avantajdan da yararlanabilirsiniz. Özellikle emeklilere yönelik uygun faiz oranı ile ihtiyaç kredisi fırsatları ING Bank'ın ayrıcalıklı Kredi paketleri arasında yer alıyor. Hemen bu kampanyaya katılarak 36 AYA kadar vadeli ve 3 ay ödeme ertelemeli kredi kullanabilirsiniz.