16 yaşındaki kız ölü doğan bebeğini poşete koyup hastaneye koştu

6 yaşındaki bir kızın doğum yaptığı ve bebeğin ölü olarak doğduğu öğrenilirken A.Y. isimli kızın olayın ardından paniklediği ve ölü doğan bebeği bir poşetin içine koyarak hastaneye koştuğu bilgisine yer verildi.

16 yaşındaki kız ölü doğan bebeğini poşete koyup hastaneye koştu

Sakarya’da yaşanan olayda 16 yaşında olduğu belirtilen A.Y. isimli bir kız, ölü olarak doğurduğu bebeği bir poşetin içine koyduktan sonra hastaneye koştu. Ne yapacağını bilemeyen ve panikleyen kızın ölü olarak doğan bebeği poşete koyup hastaneye gittiği aktarılırken olayla ilgili 19 yaşındaki A.T.’nin gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldığı bilgisine ulaşıldı.

BEBEK ÖLÜ OLARAK DÜNYAYA GELDİ

Edinilen bilgilere göre olay Sakarya’da yaşandı. 16 yaşında olduğu aktarılan A.Y. isimli kız, 19 yaşındaki A.T. ile cinsel ilişkiye girdikten sonra hamile kaldı. Doğum yaklaşırken Sedirvan ilçesindeki ablasının yanına giden A.Y., burada doğum yaptı. A.Y.’nin bebeğinin ölü olarak dünyaya geldiği öğrenildi.

BEBEĞİNİN CANSIZ BEDENİNİ POŞETE KOYUP HASTANEYE KOŞTU

Doğum sonrası panikleyen AY.’nin ölü olarak dünyaya gelen bebeğin cansız bedenini bir poşete koyduğu ardından da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hizmet Binası’na gittiği öğrenildi. Olayın ihbarı üzerine polis ekipleri devreye girdi ve olayla ilgili gözaltına alınan 19 yaşındaki A.T., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.