1 Mayıs Müjdesi EMEKLİYE! 15.500 TL İlave Ödeme TBMM'de Onaylandı

Son dakika haberi emekliler için 1 Mayıs müjdesi var. TBMM’den onay çıktı, emeklilere 15.500 TL Ek ödeme yapılacak.

1 Mayıs Müjdesi EMEKLİYE! 15.500 TL İlave Ödeme TBMM'de Onaylandı

1 Mayıs Müjdesi EMEKLİYE! 15.500 TL İlave Ödeme TBMM’de Onaylandı!

Emekli maaşı alanlar için TBMM’den son dakika onayı geldi. 1 Mayıs müjdesi 4A 4B 4C emeklisi için verildi. Maaşı IBAN numarası üzerinden yatan emeklilere ek ödeme fırsatı verilecek. Ek ödeme miktarı 15.500 TL olarak belirlendi. Peki hangi emekliler olabilir? Emekli ek ödeme başvurusu nasıl yapılır? Emekli maaşı alanlara 1 Mayıs 31 Mayıs arası yatacak olan ek ödemelerin tüm şartları ve detayları belli oldu. Milyonlarca emekli bankalara başvuru yapmak şartıyla geri ödemesiz ve tamamen karşılıksız ek ödeme olabilecek. Ek para fırsatları ile ilgili yeni bilgiler ve detaylar haberimizde…

Emekli maaşı alan 17 milyondan fazla emekliye yönelik bankaların mayıs ayı promosyon fırsatları Bugün başladı. 4A 4B 4c emeklisi için birçok bankada cazip promosyon imkanları da duyuruldu. Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş başvuru yapmak koşulu ile ek para alma hakkı kazanacak. Tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz olarak verilen emekli maaş promosyonu aynı zamanda Ek fırsatlarla birlikte artabiliyor. Peki hangi banka Mayıs ayında en yüksek promosyon veriyor? TBMM onaylı Emekli promosyonu kampanyaları ve detaylar haberimizde…

1-mayis-mujdesi-emekliye-15-500-tl-ilave-odeme-tbmmde-onaylandi-1.jpg

EMEKLİYE 1 MAYIS SÜRPRİZİ AÇIKLANDI

1 Mayıs'ta emeklilere yeni ve özel bir sürpriz haber daha geldi. Emekli maaşı alanları için Bankaların emekli promosyonu kampanyaları Bugünden itibaren güncel rakamlar üzerinden ödenecek. SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisi için birçok bankada özel fırsat var. Hem kamu bankaları hem de özel bankalar emekli maaşını taşıyan müşterileri için promosyona ek olarak kampanyalarda düzenliyor. Bu kampanyalar arasında düşük faizle emekli kredisi, faizsiz nakit avans, Fatura desteği gibi ödemeler yer alıyor.

1-mayis-mujdesi-emekliye-15-500-tl-ilave-odeme-tbmmde-onaylandi-2.jpg

HANGİ BANKA EN YÜKSEK PROMOSYONU VERİYOR?

Mayıs 2024 emekli maaş promosyonu kampanyalarında yeni rakamlar belli olmaya başladı. Birçok özel bankada çok cazip teklifler var. Ancak bu ödemeler arasında ING Türkiye'nin yeni promosyonu öne çıkıyor. ING Bank 15500 TL'ye kadar ek ödeme imkanını emeklinin IBAN numarasını aktarıyor. Ayrıca ING Bank'ın kampanyası sadece bununla sınırlı değil fatura ödeme desteği de yanında geliyor.

1-mayis-mujdesi-emekliye-15-500-tl-ilave-odeme-tbmmde-onaylandi-3.jpg

3000 TL'YE VARAN FATURA ÖDEME DESTEĞİ VERİLİYOR

Emekli maaşını 3 yıllığına taşıyan ve aynı zamanda otomatik ödeme talimatı veren emeklilere ek olarak 3000 TL de fatura ödeme desteği veriliyor. Emekliler ING Bank'tan toplamda 18.500 TL'ye kadar ödeme almaya hak kazanıyor. ING Bank'ın yeni promosyon kampanyasına katılmak isteyenlerin başvuru işlemlerini en geç 31 Mayıs tarihine kadar yapmaları gerekiyor. Başvurular mobil bankacılıktan ve internet bankacılığından pratik bir şekilde yapılabiliyor. ING Bank dünyasına katıldıktan sonra ek avantajların tamamına dahil olabilirsiniz.