LPG indirimi son dakika! Depoları fullemek için 00.00’ı bekleyin

LPG'ye büyük indirim geliyor. Yeni fiyatlar gece yarısından itibaren geçerli olacak.

LPG indirimi son dakika! Depoları fullemek için 00.00’ı bekleyin

LPG litre fiyatlarında bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde 1 lira 64 kuruşluk indirim yapılacak. İstanbul, Ankara ve İzmir'de yeni fiyatlar belli oldu.

LPG indirimi bekleyen araç sahiplerine güzel haber var. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, bu gece yarısı LPG fiyatlarına indirim gelecek. Benzin ve motorine ise şu an için bir indirim beklenmiyor. Peki LPG’ye ne kadar indirim gelecek? LPG indirimi son dakika gelişmesi ve yeni fiyat listesi haberimizde…

FİYATLAR GECE YARISINDA DÜŞÜYOR

Akaryakıt sektörü kaynaklarından edinilen bilgilere göre, LPG (otogaz) litre fiyatına 1 lira 64 kuruş indirim yapılacak. Bu indirim, bu gece yarısından itibaren tüm Türkiye'de akaryakıt istasyonlarındaki tabelalara yansıtılacak

İNDİRİM SONRASI YENİ LPG FİYATLARI

İstanbul'da yeni LPG fiyatı litre başına 20,83 TL olacak.

Ankara'da yeni LPG fiyatı litre başına 20,73 TL olacak.

İzmir'de yeni LPG fiyatı litre başına 20,37 TL olacak.

Bu fiyatlar, şehirler ve akaryakıt istasyonları arasında değişiklik gösterebilir. İndirimin ardından LPG kullanıcıları, yeni fiyatları akaryakıt istasyonlarının tabelalarında görebilecekler.

BENZİN VE MOTORİN FİYATLARINDA DEĞİŞİKLİK YOK

LPG'deki bu indirimin aksine, benzin ve motorin fiyatlarında herhangi bir değişiklik beklenmiyor. Dolar kuru ve brent petrol fiyatlarında aşağı yönlü hareket olması halinde benzin ve motorine de yeni bir indirim haberi gelebilir.