1 Mayıs yarın okullar tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba okullar açık mı, kapalı mı?

1 Mayıs İşçi Bayramı’na doğru geri sayım devam ederken 1 Mayıs’ta okullar açık mı, kapalı mı araştırmaları da hız kazandı. Öğrenciler ve veliler 1 Mayıs ile ilgili araştırmalarına devam ediyor.

1 Mayıs yarın okullar tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba okullar açık mı, kapalı mı?

1 Mayıs resmi tatil mi, okullar tatil mi, değil mi araştırmaları devam ediyor. Öğretmenler, öğrenciler ve veliler 1 Mayıs ile ilgili araştırmalarına başladı. 1 Mayıs Çarşamba günü okul var mı, yok mu sorusuna yanıt aranıyor. Peki, 1 Mayıs 2024 Çarşamba okullar tatil mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı resmi tatil mi? 1 Mayıs’ta okula gidilecek mi? Yarın okullar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs’ta okullar tatil mi olacak? İşte tüm merak edilenler…

1 MAYIS’TA OKULLAR TATİL

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Nisan ayının son gününde 1 Mayıs ile ilgili araştırmalar yapılıyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, değil mi sorusuna yanıt aranırken öğrenciler ve veliler de 1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil mi, değil mi sorusuna yanıt arıyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, resmi tatiller arasında yer almaktadır. 2024 yılında 1 Mayıs, Çarşamba gününe denk gelmektedir. Bu kapsamda 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü resmi tatildir ve okullar kapalı olacaktır.

1-mayis-yarin-okullar-tatil-mi-1-mayis-carsamba-okullar-acik-mi-kapali-mi.jpg

OKULLAR 2 MAYIS’TA AÇILACAK

Ulusal Bayram ve Genel Tatilleri Kanunu’nda yer alan bilgilere göre; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatiller arasında yer almaktadır. Bu yıl Çarşamba gününe denk gelen 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda okullar ile kamu kurum ve kuruluşları 1 gün süreyle kapalı olacaktır. Okullarda 2 Mayıs 2024 Perşembe günü tekrar ders başı yapılacak.