İsrail polisini bıçaklayan Türk vatandaşı Kudüs’te öldürüldü

Kudüs’te bir Türk vatandaşının İsrail polisine bıçaklı saldırıda bulunduğu ve olayın ardından Türk vatandaşının İsrail polisi tarafından vurularak öldürüldüğü öğrenildi. 34 yaşındaki Türk vatandaşının ülkeye 72 saat önce turist olarak geldiği belirtildi.

İsrail polisini bıçaklayan Türk vatandaşı Kudüs’te öldürüldü

Kudüs’ün Eski Kent bölgesindeki Herod Kapısı yakınlarında yaşanan olayla ilgili bilgiler aktarılmaya devam ediliyor. Herod Kapısı yakınlarında bir bıçaklı saldırı olayı meydana geldiği ve saldırıyı 72 saat önce turist olarak gelen bir Türk vatandaşının gerçekleştirdiği iddia edildi. İsrail polisine bıçakla saldırarak yaraladığı iddia edilen Hasan Skalanen isimli Türk vatandaşının güvenlik güçleri tarafından vurularak öldürüldüğü aktarılırken olay sonrası bölgenin kordon altına alındığı ve alanın giriş çıkışlara kapatıldığı da aktarılan bilgiler arasında.

İSRAİL POLİSİNİ BIÇAKLADI İDDİASI

Kudüs’ün Eski Kent bölgesindeki Herod Kapısı yakınlarında meydana geldiği aktarılan olayda bir Türk vatandaşının İsrail polisini bıçaklayarak yaraladığı iddia ediliyor. İsrail güvenlik birimlerine dayandırılan habere göre, 34 yaşında olan Türk vatandaşı Hasan Skalanen’in ülkeye 72 saat önce turist olarak geldiği ve yerel saatle 12.30 sıralarında 30 yaşlarında olan bir İsrail polisini bıçaklayarak yaraladığı öne sürülüyor.

israil-polisini-bicaklayan-turk-vatandasi-kudus-te-olduruldu.jpg

ALAN GİRİŞ VE ÇIKIŞLARA KAPATILDI

İsrail polisine yönelik gerçekleştirildiği iddia edilen bıçaklı saldırı sonrasında Hasan Skalanen’in güvenlik güçleri tarafından vurularak öldürüldüğü öğrenildi. Olay sonrasında bölge kordon altına alınırken alan ise giriş ve çıkışlara kapatıldı.

israil-polisini-bicaklayan-turk-vatandasi-kudus-te-olduruldu-001.jpg