Mayıs Ayında Xbox Game Pass'e Eklenecek Yeni Oyunlar

Mayıs ayında Xbox Game Pass’e yeni oyunlar eklenecek. Dört yeni oyun belli oldu. İşte o oyunlar…

Mayıs Ayında Xbox Game Pass'e Eklenecek Yeni Oyunlar

Xbox Game Pass kütüphanesine Mayıs ayında yeni oyunlar eklenecek. Xbox Game Pass büyümeye ve genişlemeye devam ederken Mayıs ayında gelecek oyunlar da belli oldu. İşte Xbox Game Pass'e Mayıs’ta eklenecek yeni oyunlar…

XBOX GAME PASS MAYIS 2024 YENİLİKLERİ

Xbox Game Pass, kullanıcılarına sürekli yenilikler sunmaya devam ediyor. 2024 Mayıs ayında platforma eklenecek olan dört yeni oyun, oyunculara farklı deneyimler sunacak.

1. Brothers: A Tale of Two Sons

Josef Fares'in yönetmenliğini yaptığı ve tek başına oynanabilen, ancak bir arkadaşınızla birlikte oynandığında daha keyifli hale gelen "Brothers: A Tale of Two Sons", iki kardeşin babaları için çıktıkları duygusal yolculuğu konu alıyor. Bu oyun, It Takes Two ve A Way Out gibi oyunlarla tanınan Josef Fares'ın ilk oyunu olarak dikkat çekiyor.

2. Kona

Kuzey Quebec’in ıssız ve gizemli bölgelerine yapılan bir yolculuğu konu alan Kona, oyunculara gerilim dolu anlar yaşatıyor. Gizemleri çözme amacı taşıyan bu oyun, ıssızlık hissini ve sürekli tetikte olma durumunu oyunculara başarılı bir şekilde aktarıyor.

3. Stray

Kocaman bir şehirde küçük ama yaramaz bir kedi olarak maceralara atıldığınız Stray, hem eğlenceli hem de son derece şirin bir oyun deneyimi sunuyor.

4. Tomb Raider: Definitive Edition

Lara Croft’un maceralarını yeniden yaşatan Tomb Raider: Definitive Edition, 2013 çıkışlı oyunun tüm ek paketlerini içeren bir sürüm. Hem yeni başlayanlar hem de serinin hayranları için kaçırılmayacak bir fırsat.

XBOX GAME PASS’TEN KALDIRILACAK OYUNLAR

15 Mayıs itibariyle Xbox Game Pass kütüphanesinden kaldırılacak oyunlar şunlardır:

Eastern Exorcist

Eiyuden Chronicle Rising

Fuga: Melodies of Steel 2

Ghostlore

Just Cause 4 Reloaded

Norco

SD Gundam Battle Alliance

Supraland Six Inches Under

Bu oyunlar, belirtilen tarihten itibaren Xbox Game Pass üzerinden erişilemez olacak.