Eşim ilişki sırasında horoz gibi ötüyor dedi! Duyanların ağzı açık kaldı

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de seyircisiyle buluşan 'Yeni Baştan' programına gelen itiraflar sık sık sosyal medyanın gündeminde yer edinmeye kaldığı yerden devam ediyor.

Eşim ilişki sırasında horoz gibi ötüyor dedi! Duyanların ağzı açık kaldı

Bu defa programa telefonla bağlanan Aleyna Hanım'ın itirafı ekranlara damgasını vurdu. Canlı yayına bağlanan izleyici 'Eşim horoz gibi ötüyor' diyerek ilişki sırasında yaşadıklarını açık açık itiraf etti. Hafta içi her gün Beyaz TV'de izleyicisiyle buluşan Esra Ezmeci 'Yeni Baştan' programındaki itiraflarla sık sık adından söz ettiriyor.

esim-iliski-sirasinda-horoz-gibi-otuyor-dedi-duyanlarin-agzi-acik-kaldi.jpg

HAYVAN SESLERİNİ TAKLİT EDİYOR

Esra Ezmeci'nin canlı yayına aldığı konukların itirafları şaşkına çevirmeye devam ediyor. Programa bu defa Aleyna Hanım'ın anlattıklarıyla damgasını vurdu. 2 yıllık evli olduğunu dile getiren izleyici eşinin ilişki sırasında garip sesler çıkarttığını, hayvan seslerini taklit ettiğini itiraf etti.

esim-iliski-sirasinda-horoz-gibi-otuyor-dedi-duyanlarin-agzi-acik-kaldi-001.jpg

TERAPİ ALABİLİRSİNİZ

Aleyna Hanım 'Maymun gibi bağırıp, horoz gibi ötürüyor' ifadelerini kullandı. Esra Ezmeci o anlarda kendini tutamadı ve kahkahalara boğuldu. Aleyna Hanım ise bu durumdan çok rahatsız olduğunu dile getirerek ünlü isimden yardım talebinde bulundu. Ezmeci 'Önce maymun oluyor? Sonra horoz mu?' şeklinde sordu. Aleyna Hanım ise 'Her türlü hayvan sesini çıkarıyor. Sadece horoz ya da maymun da değil' yanıtını verdi. Esra Ezmeci 'Bence bir çift olarak terapi alabilirsiniz. Bunun sebebi nedir? Alttaki sebep ortaya çıkarsa çözümlenmesi kolaylaşır. Cinsel terapiste de başvurabilirsiniz' ifadelerini kullandı.