Bir fincanı bile aşırı yağ yakımına sebep oluyor

Fazla kilolar birçok kişi için can sıkıcı bir hal alabiliyor. Genel sağlığı da etkileyen bu kilolarla başa çıkmak için dengeli beslenmek, düzenli egzersiz ve bol su tüketimini ihmal etmemek oldukça önemlidir.

Bir fincanı bile aşırı yağ yakımına sebep oluyor

Bu bilgilerin yanı sıra uzman diyetisyenlerin önerdiği yağ yakıcı karışım ve içecek tariflerini denemek fazlaca etki edebiliyor. Bir fincan kahve içerisine ekleyeceğiniz bu iki malzeme yağ yakımına tam destek sağladığı biliniyor. İşte mucizevi karışımın tüm detayları...

bir-fincani-bile-asiri-yag-yakimina-sebep-oluyor.jpg

Kilo verme aşamasında özellikle yağ yakmak bir hayli zaman alabiliyor. Beslenme ve spora dikkat etmenin yanı sıra yağ yakımına fayda sağlayan karışımlar ile kilo verme sürecinin hızlanmasına fayda sağlayabilirsiniz. Diyetisyen Büşra Çalışkan bir fincanında bile oldukça yağ yakabileceğiniz kahve tarifini ilgilenecek olanlarla paylaştı.

bir-fincani-bile-asiri-yag-yakimina-sebep-oluyor-001.jpg

1 tatlı kaşığı kahve

1 çay kaşığı kakao

1 çay kaşığı tarçın

HAZIRLANIŞI
Normal türk kahvesi yapar gibi su ve kahveyi cezveye ekleyin içerisine kakao ve tarçın ekleyin. Pişen kahveyi fincana koyun. Günde bir defa tüketerek yağların yakımını sağlayın hamile olan kişilerin tüketmesi tavsiye edilmiyor.