Wanda Nara Süper Kupa paylaşımıyla Fenerbahçelileri çileden çıkardı

Galatasaraylı yıldız Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara’dan da dün akşam oynanan Süper Kupa ile ilgili paylaşım geldi. Dünya basınında da geniş yer bulan Süper Kupa maçı Wanda Nara’nın da gündemindeydi.

Wanda Nara Süper Kupa paylaşımıyla Fenerbahçelileri çileden çıkardı

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçı ilk dakikalarda Fenerbahçeli futbolcuların sahadan çekilmesiyle tatil edildi. Galatasaray, Icardi’nin attığı gol ile 1-0 öne geçerken Fenerbahçe’nin U19 Takımı ilerleyen dakikalarda sahadan çekildi ve maçın hakemi Volkan Bayarslan maçı tatil etti. Tüm bu yaşananlar dünya spor manşetlerinde de geniş yer buldu. Icardi’nin eşi Wanda Nara da Süper Kupa ile ilgili yorumunu sosyal medya hesabından paylaştı.

MAÇ ATİL EDİLDİ

Galatasaray’ın has kadrosuyla Fenerbahçe’nin ise U19 Takımı kadrosuyla çıktığı Süper Kupa maçı gündemden düşmüyor. Tartışma yaratan karşılaşmayla ilgili paylaşımlar peş peşe geliyor. Spor dünyasından sanat dünyasına kadar herkesin yorumladığı Süper Kupa maçı Fenerbahçeli futbolcuların maçın ilk dakikalarında sahadan çekilmesiyle tatil edildi. Resmi sonucun ise TFF’nin alacağı karar sonrasında duyurulacağı öğrenildi.

wanda-nara-super-kupa-paylasimiyla-fenerbahcelileri-cileden-cikardi.jpg

WANDA NARA’DAN SÜPER KUPA YORUMU

Fenerbahçeli futbolcuların Icardi’nin golü sonrası sahadan çekilmesinin ardından Galatasaraylı futbolcular yedek futbolcularıyla birlikte antrenman maçı yaptı. Fenerbahçe taraftarlarının yer almadığı karşılaşmada sadece Galatasaraylı taraftarların stadı doldurduğu görüldü. Icardi’nin eşi Wanda Nra’dan da tartışma yaratan Süper Kupa maçı ile ilgili bir yorum geldi. Sosyal medya hesabından maçla ilgili bir paylaşım yapan Nara, ‘Futbol cesurlar içindir. Şampiyonlar. Tebrikler.’ notunu düştü. Wanda Nara’nın bu paylaşımı Fenerbahçeli taraftarları çok kızdırdı. Kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşen bu paylaşıma Fenerbahçeli taraftarlardan tepki dolu yorumlar yağdı.

wanda-nara-super-kupa-paylasimiyla-fenerbahcelileri-cileden-cikardi-001.jpg