Türkiye-Macaristan maçı ilk 11! Montella’dan sürpriz tercihler

A Milli Futbol Takımımız bu akşam Macaristan ile hazırlık maçına çıkıyor. Milli Takımımızın deplasmanda oynayacağı hazırlık karşılaşması için nefesler tutuldu. Gözler Milli Takımın ilk 11’inde.

Türkiye-Macaristan maçı ilk 11! Montella’dan sürpriz tercihler

Deneyimli teknik adam Montella’nın yönetiminde olan A Milli Futbol Takımımız, hazırlık mücadelesinde rakibi Macaristan’ın konuğu olacak. Türkiye, Avrupa Futbol şampiyonası öncesinde Macaristan ve Avusturya ile hazırlık maçlarına çıkacak. İlk hazırlık maçı bu akşam Macaristan’ın ev sahipliğinde oynanacak. Maç öncesinde gözler her iki takımın maç kadrosunda. Montella nasıl bir ilk 11 tercihi yaptı merak edilirken ilk 11’de Arda Güler var mı sorusuna da yanıt aranıyor. Peki, Macaristan-Türkiye ilk 11’ler açıklandı mı? Türkiye ilk 11. Macaristan ilk 11. Macaristan-Türkiye maç kadrosu nasıl? Macaristan Türkiye maçı saat kaçta? Macaristan-Türkiye maçı ne zaman başlayacak? İşte merak edilen tüm detaylar…

TÜRKİYE İLK 11

- Mert Günok

- Zeki Çelik

- Samet Akaydın

- Orkun Kökçü

-Enes Ünal

- Hakan Çalhanoğlu

- Rıdvan Yılmaz

- Yunus Akgün

- Ozan kabak

- İsmail Yüksek

- Kenan Yıldız

turkiye-macaristan-maci-ilk-11-montella-dan-surpriz-tercihler.jpg

MACARİSTAN İLK 11

- Gulacsi

- Lang

- Balogh

- Szalai

- Nego

- Nagy

- Schafer

- Kerkez

- Sallai

- Szoboszlai

- Varga

TRT SPOR'DA YAYINLANACAK

Moskova-Türkiye hazırlık maçı TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Saat 22.45'te başlayacak olan karşılaşmayı Polonyo Futbol Federasyonu'ndan hakem Bartosz Frankowski yönetecek. Frankowski'nin yardımcılıklarını Marcin Boniek ile Jakub Winkler yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Daniel Stefanski olacak.