Türkiye-Avusturya maçı ilk 11 açıklandı! Arda Güler sorusu yanıt buldu

EURO 2024 hazırlıkları devam ederken hazırlık maçlarına çıkan A Milli Futbol Takımımızın ikinci hazırlık maçı Avusturya ile olacak. Macaristan ile hazırlık maçını tamamlayan Milli Takım, bu akşam Avusturya’nın konuğu oluyor.

Türkiye-Avusturya maçı ilk 11 açıklandı! Arda Güler sorusu yanıt buldu

Bu akşam oynanacak Avusturya-Türkiye maçı ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Her iki takımın da ilk 11’leri merak ediliyor. Teknik direktörlerin ilk 11 tercihleri merakla beklenirken genç yıldız Arda Güler bu akşamki maçta ilk 11’de yer alacak mı sorusunun yanıtı da maç kadroları açıklandıktan sonra belli olacak. Peki, Avusturya-Türkiye maçı ilk 11’ler açıklandı mı? Avusturya-Türkiye maç kadrosu nasıl? Türkiye ilk 11. Avusturya ilk 11. İşte merak edilen tüm detaylar…

TÜRKİYE İLK 11

- Uğurcan Çakır

- Merih Demiral

- Salih Özcan

- Kerem Aktürkoğlu

- İrfan Can Kahveci

- Hakan Çalhanoğlu

- Cenk Özkacar

- Arda Güler

- Mert Müldür

- Kenan Yıldız

- Kaan Ayhan

turkiye-avusturya-maci-ilk-11-ler-aciklandi-arda-guler-sorusu-yanit-buldu.jpg

AVUSTURYA İLK 11

- Schlager

- Posch

- Wöber

- Danso

- Mwene

- Gregoritshch

- Xaver

- Seiwald

- Laimer

- Baumgartner

- Schmid

TRT SPOR'DA CANLI YAYINLANACAK

Deplasmanda Avusturya'nın konuğu olan A Milli Futbol Takımımızın ve rakip takımın ilk 11'leri belli oldu. Avusturya-Türkiye hazırlık maçı saat 22.45'te başlayacak. İtalya Futbol Federasyonu'ndan hakem Daniele Chiffi'nin düdük çalacağı karşılaşma TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak. Hakem Chiffi'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Giovanni Baccini ile Davide Imperiale yapacak.