THY Avrupa Ligi'nde heyecan dorukta! Fenerbahçe Beko'nun rakibi belli oldu

THY Avrupa Ligi'nde play-off eşleşmeleri açıklandı. Fenerbahçe Beko’nun rakibi belli oldu.

THY Avrupa Ligi'nde heyecan dorukta! Fenerbahçe Beko'nun rakibi belli oldu

THY Avrupa Ligi'nde heyecan dorukta! Normal sezonun tamamlanmasıyla birlikte play-off eşleşmeleri kesinleşti. Türkiye'nin güçlü temsilcilerinden Fenerbahçe Beko, AS Monaco ile karşı karşıya gelecek. Anadolu Efes ise play-in turunda Virtus Bologna ile mücadele edecek.

FENERBAHÇE BEKO'NUN PLAY-OFF YOLCULUĞU

THY Avrupa Ligi'nde sezonu 6. sırada tamamlayan Fenerbahçe Beko, 3. sıradaki Fransa'nın güçlü ekibi AS Monaco ile eşleşti. Fenerbahçe, zorlu Monaco mücadelesinden galip gelerek yarı finale yükselmeyi hedefliyor.

ANADOLU EFES'İN PLAY-İN MÜCADELESİ

Sezonu 9. sırada bitiren Anadolu Efes, play-in turunda İtalyan temsilcisi Virtus Bologna ile karşılaşacak. Efes, bu turu geçmesi durumunda Maccabi Playtika-Baskonia maçının kaybedeni ile play-off'a kalmak için mücadele edecek. Efes'in hedefi, kazanarak lider Real Madrid ile karşılaşmak.

FİNAL FOUR BERLİN'DE

2023-2024 sezonunun şampiyonunu belirleyecek olan Dörtlü Final, 24-26 Mayıs tarihlerinde Almanya'nın başkenti Berlin'deki Mercedes Benz Arena'da gerçekleştirilecek. Bu büyük final, basketbol severler için unutulmaz anlar vaat ediyor.

Diğer Play-off Eşleşmeleri

Real Madrid vs Play-in galibi

Panathinaikos vs Play-in galibi

Barcelona vs Olympiakos

Tüm basketbol severlerin gözü kulağı bu heyecan verici maçlarda olacak. Avrupa'nın en büyüğü kim olacak? Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, Türkiye'yi Avrupa sahnesinde gururla temsil etmeye devam edecek.