TFF seçime gidiyor! Mehmet Büyükekşi açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’den önemli bir son dakika açıklaması geldi. Temmuz ayında TFF yönetiminde 2 yılı geride bırakmış olacaklarını söyleyen Büyükekşi, 18 Temmuz’da seçime gitme kararı alındığını duyurdu.

TFF seçime gidiyor! Mehmet Büyükekşi açıkladı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF’nin seçime gideceği tarihi duyurdu. 18 Temmuz tarihinde seçimli genel kurul yapılmasının planlandığını söyleyen Büyükekşi, Temmuz ayında TFF yönetiminde 2 yılı geride bırakmış olacaklarını hatırlattı ve Yönetim Kurulu’nda alınan kararla 18 Temmuz tarihinde yapılacak Mali Genel Kurulu’nu, Seçimli Genel Kurul olarak yapma kararı aldıklarını kamuoyu ile paylaştı.

18 TEMMUZ’DA SEÇİME GİDİLECEK

Konuşmasında önemli son dakika açıklamalarında bulunan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz’da Seçimli Genel Kurul kararı alındığını duyurdu. Alınan bu kararın Türk Futboluna hayırlı olmasını dileyen Büyükekşi, EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Milli Takıma başarı dileklerinde bulundu. 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illeri ziyaret ettiklerini söyleyen TFF Başkanı, depremlerin ardından TFF olarak ‘Omuz Omuza’ kampanyası başlattıklarını hatırlattı.

tff-secime-gidiyor-mehmet-buyukeksi-acikladi.jpg

DEPREM BÖLGELERİNE BAYRAMLAŞMAYA GELDİLER

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türk halkının büyük bir kadirşinaslık gösterdiğini aktaran Büyükekşi, aynı kadirşinaslığın Türk Futbol ailesi olarak da gösterildiğini söyledi ve TFF olarak bütün kulüpleri topladıklarını ve bir ‘Omuz Omuza’ kampanyası düzenlendiğini hatırlattı. Deprem bölgelerine bayramlaşmaya geldiklerini söyleyen TFF Başkanı, ‘Geçen sene bayramda yine ben buradaydım. Bayramlaşmaya geldik. Bayramda çocuklarımızı mutlu etmek için Türkiye Milli Takım Teknik Direktörü hocamız Montella’yı getirdik. Yine Milli Takımda görevli Hasan Kabze, Selçuk Şahin, Sabri Sarıoğlu, Gökhan Gönül ile çocuklarımıza Türk Milli Takım formaları dağıttık. Ayrıca konteyner kentteki vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Oınlarla hemhal oluyoruz, dertlerini dinliyoruz’ dedi.