Süper Kupa öncesi Galatasaray kafilesi Şanlıurfa’da

Süper Lig devi Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa karşılaşması büyük bir heyecanla beklenirken maça sayılı saatler kalan Galatarasay kafilesi Şanlıurfa’ya ayak bastı.

Süper Kupa öncesi Galatasaray kafilesi Şanlıurfa’da

Galatasaray kafilesi, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı için Şanlıurfa’ya geldi. Süper Kupa maçı için nefesler tutulurken Galatasaraylı futbolcular ve teknik ekip maçın oynanacağı Şanlıurfa’ya ayak bastı. Sarı kırmızılı ekibin özel bir uçakla GAP Havalimanı’na geldiği ve burada Şanlıurfa Galatasaray Futbol Okulları hocaları ve öğrencileri tarafından karşılandıkları görüldü. Uçaktan inen Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Galatasaraylı futbolculara çiçek verildi.

GALATASARAY KAFİLESİ ŞANLIURFA’DA

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçı bu akşam ekrana gelecek. Şanlıurfa’da 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmaya sayılı saatler kalırken Galatasaray kafilesi maç için Şanlıurfa’da. Teknik Direktör Okan Buruk ve oyuncuları özel bir uçakla GAP Havalimanı’na iniş yaptı. Galatasaray kafilesini burada Şanlıurfa Galatasaray Futbol Okulları hocaları ve öğrencileri çiçeklerle karşıladı. Havalimanı çıkışında da sarı kırmızılı ekibe yoğun bir ilgi vardı.

super-kupa-oncesi-galatasaray-kafilesi-sanliurfa-da-001.jpg

KONOVOYLARLA TAKIMA EŞLİK ETTİLER

Havalimanı çıkışında da taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Galatasaray kafilesi, kalacakları otele kadar otobüsle gitti. Taraftarlar ise meşaleler yakarak tezahüratlar eşliğinde kafileyi kalacakları otele coşkuyla uğurladı. Galatasaray takımını karşılamak için havalimanına gelen taraftarların yüzün üzerinde araçla sarı kırmızılı ekibi taşıyan otobüsün ardından konvoy yaparak takıma kalacakları otele kadar eşlik ettiği görüldü. Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa final maçı 7 Nisan 2024 Pazar (bu akşam) saat 21.30’da başlayacak.

super-kupa-oncesi-galatasaray-kafilesi-sanliurfa-da.jpg