Okan Buruk'un göz bebeği gidiyor! Transfer için David Beckham bile devrede

Galatasaray'ın yıldızına Amerika'dan dev teklif geldi. Okan Buruk'un göz bebeği Amerika yolcusu olabilir.

Okan Buruk'un göz bebeği gidiyor! Transfer için David Beckham bile devrede

Galatasaray Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdürürken sürpriz Bir transfer haberi geldi. Okan Buruk'un göz bebeği Yıldız futbolcu için ABD'nin o ekibi kesenin ağzına açtı. Hatta transfer için David Beckham bile devreye girdi.

Galatasaray Süper Lig'de şampiyonluk iddiasını sürdürmeye devam ederken bir yandan da transfer çalışmalarına başladı. Kadrosunu yeni isimlerle güçlendirmek isteyen sarı kırmızı olan takımdan Ayrılık haberleri de gelebilir. Çünkü Galatasaray'ın yıldızları Bu yıl birçok dev takımının radarına girdi. Hatta Okan Buruk'un göz bebeği futbolcu için ABD’den büyük bir teklif geldi. Yıldız futbolcunun Amerika yolcusu olduğu iddia edilirken teklifi yapan kulüp kesenin ağzını da açtı. 20 milyon Euro'yu gözden çıkaran takım aynı zamanda eski futbolcu David Beckham’ı da devreye soktu.

OKAN BURUK'UN GÖZ BEBEĞİ İÇİN KESENİN AĞZI AÇILDI

Fenerbahçe ile Süper Lig'de kıyasıya bir şampiyonluk yarışı içinde olan Galatasaray son olarak kasımpaşa'yı deplasmanda 4-3 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırmayı başarmıştı. Sarı kırmızılı takım bu sezon ligde ve Avrupa'da güzel bir grafik çizerken takımın Yıldızları da Avrupa ve Amerika kulüplerinin radarına girdi. Galatasaray'ın Yıldız isimlerine dev kulüplerden büyük teklifler var.

icardi.jpg

TRANSFER İÇİN DAVİD BECKHAM DEVREDE

Bu sezon performansı ile Galatasaray taraftarının gönlüne taht kuran Her yaptığı olay olan Yıldız futbolcu Mauro Icardi’yi için ABD’den önemli bir teklif var. Gelen açıklamaya göre Amerikan futbolunun başarılı takımlarından olan Inter Miami, Galatasaray'ın yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti. Hatta bu transfer için David Beckham bile devreye girdi. Zaten kulübün sahibi olan David Beckham, Arjantinli golcüyü takımın kadrosuna katmak için 20 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Gelen bilgiye göre Galatasaray'da bu transfere sıcak bakıyor. Arjantinli yıldızın da onaylaması durumunda transfer gerçekleşecek.