Murat Sancak Fenerbahçe maçı sonrası esti gürledi! Maç sonu kavga çıktı

Fenerbahçe’nin Kadıköy’de Adana Demirspor’la oynadığı karşılaşma sonrası ortalık karıştı. Adana Demirsporlu yetkililer ile Fenerbahçe güvenlik görevlileri ve futbolcu Mert Hakan Yandaş’ın şoförü arasında tartışma çıktığı öğrenildi.

Murat Sancak Fenerbahçe maçı sonrası esti gürledi! Maç sonu kavga çıktı

Fenerbahçe ile Adana Demirspor arasında oynanan karşılaşmanın ardından gerginlik yaşandı. Alınan bilgilere göre, Ülker Stadı otoparkında tansiyon yükseldi. Yaşanan gerginliğin ardından araya güvenlik ekiplerinin girdiği ve olayın büyümesinin engellendiği öğrenildi. Karşılaşmanın ardından stadyuma gelen Adana Demirspor’un eski başkanı Murat Sancak, otoparkta yaşanan olaylar sebebiyle Fenerbahçeli görevlilerle tartıştı.

MAÇ SONU GERGİNLİK

Fenerbahçe-Adana Demirspor maçı sonrası Adana Demirsporlu yetkililer ile Fenerbahçe güvenlik görevlileri ve futbolcu Mert Hakan Yandaş’ın şoförü arasında tartışma çıktığı öğrenildi. Ülker Stadı otoparkında yaşanan gerginlik güvenlik ekiplerinin araya girmesiyle son buldu. Maçın ardından stadyuma gelen Adana Demirspor’un eski başkanı Murat Sancak, otoparkta yaşanan olaylar sebebiyle Fenerbahçeli görevlilerle tartışma yaşadı.

‘ŞOFÖRÜNE SAHİP ÇIKSIN’

Eski başkan Murat Sancak, Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan’ın şoförünün Adana Demirspor’da Gökhan Göktürk’e hakaret ettiğini ve tehdit içerikli mesaj gönderdiğini söyledi ve Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan’a tepki gösterdi. Çok sinirli olduğu görülen Sancak’ın bir diğer Fenerbahçeli futbolcu Serdar Dursun’a ‘Mert Hakan’a söyle şoförüne sahip çıksın’ dedi.

murat-sancak-fenerbahce-maci-sonrasi-esti-gurledi-mac-sonu-kavga-cikti.jpg

SELAHATTİN BAKİ’DEN AÇIKLAMA

Yaşanan olayla ilgili kendisine soru yöneltilen Selahattin Baki ise ‘Onunla ilgili erken konuşmak için. Olayın dibine inmek lazım. Kendi aramızda, Sayın Murat Sancak, Sayın Metin Korkmaz, Sayın Burak Kızılhan ben olayların bir kısmına şahidiz, bir kısmına değiliz. Onun için dibine indikten sonra konuşmak çok daha faydalı olur.’ ifadelerine yer verdi.