Mourinho Fenerbahçe yolcusu! Aziz Yıldırım görüştü heyecan dorukta

Fenerbahçe’de sürpriz üstüne sürpriz yaşanıyor. Haziran ayında yapılması beklenen başkanlık seçimleri için Aziz Yıldırım’dan başkan adaylığı sürprizi gelmişti. Aziz Yıldırım, başkanlığa aday oluyor.

Mourinho Fenerbahçe yolcusu! Aziz Yıldırım görüştü heyecan dorukta

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Haziran ayında yapılması beklenen Fenerbahçe başkanlık seçiminde aday olacak. Günlerdir gündemde olan tartışmalara son noktayı koyan Yıldırım, başkan adayı olacağını açıklamıştı. Aziz Yıldırım’dan ikinci bir bomba daha geldi ve Yıldırım, seçimi kazanması halinde Fenerbahçe Teknik Direktörlük görevine Jose Mourinho’yu getireceğini söyledi.

AZİZ YILDIRIM BAŞKANLIĞA ADAYLIĞINI KOYACAK

Fenerbahçe’de Haziran ayında başkanlık seçimi yapılacak. Gözler bu sürece çevrilirken Fenerbahçe’nin mevcut başkanı Ali Koç, yeniden başkanlığa aday olacağını açıklamıştı. Aziz Yıldırım’ın adaylık konusundaki kararı ne olacak merak edilirken Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım bu konudaki kararını verdi ve Fenerbahçe başkanlığına adaylığını koyacağını duyurdu. Heyecanlı bir yarışın olacağı Fenerbahçe başkanlık seçiminin yapılacağı tarih merakla beklenmeye başlandı.

mourinho-fenerbahce-yolcusu-aziz-yildirim-gorustu-heyecan-dorukta-001.jpg

AZİZ YILDIRIM’DAN MOURINHO BOMBASI

Aziz Yıldırım, başkanlığa adaylığını koyacağını açıklarken sürpriz bir çıkışa daha imza attı ve seçimi kazanması halinde takımın başına getireceği ismi de açıkladı. Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığını kazanması halinde Fenerbahçe Teknik Direktörü olarak takımın başına dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho’yu getireceğini söyledi. Aziz Yıldırım ve ekibinin geçtiğimiz günlerde Jose Mourinho ile görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

mourinho-fenerbahce-yolcusu-aziz-yildirim-gorustu-heyecan-dorukta.jpg

MOURINHO: TEKNİK DİREKTÖRLÜK YAPMAK İSTİYORUM

Adı Fenerbahçe ile anılmaya başlanan Jose Mourinhoise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada kulüp çalıştırmak istediğini söylemiş ve ‘Son iki yılda iki kez Avrupa Kupalarında finallere ulaştım. Teknik direktörlük yapmak istiyorum. Bu hayatımın temel bir parçası. Bunu yapmadan mutlu olamam. Peki nerede? İyi bir antrenman tesisine sahip olan herhangi bir kulüpte çalışabilirim.’ ifadelerine yer vermişti.