Montella Semih Kılıçsoy ile ilgili konuştu: Formaların rengine göre karar vermiyorum

Yarın akşam Macaristan ile hazırlık maçına çıkacak olan A Milli Futbol Takımı’ndaki son gelişmeler futbolseverlerin gündeminde yer almaya devam ediyor. Milli Takımın hazırlık maçı için nefesler tutulurken Montella’dan önemli açıklamalar geldi.

Montella Semih Kılıçsoy ile ilgili konuştu: Formaların rengine göre karar vermiyorum

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Ay-Yıldızlı ekibin yarın akşam oynayacağı hazırlık maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Montella’nın açıklamasında Semih Kılıçsoy da yer aldı. Genç futbolcunun neden Ümit Milli Takım’ın aday kadrosuna dahil edildiği merak konusu olmuş ve bu konuda çok sayıda iddia ortaya atılmıştı. Tartışmalara son noktayı koyan Montella, ‘Semih bizim çok sevdiğimiz bir futbolcu ama bir yılı tamamlamamış bir oyuncu’ dedi. İşte Montella’nın açıklamalarından öne çıkan detaylar…

SEMİH KILIÇSOY ÜMİT MİLLİ TAKIM’IN ADAY KADROSUNA DAHİL EDİLDİ

A Milli Takım kadrosunda bulunan genç futbolcu Semih Kılıçsoy’un neden Ümit Milli Takım’ın aday kadrosuna dahil edildiği merak ediliyor. Bu konuda çok sayıda iddia ortaya atılırken gündemdeki tartışmalara son noktayı Montella koydu. A Milli Takım Teknik dDirektörü Montella, Macaristan’la oynanacak olan hazırlık maçı öncesinde yaptığı açıklamada Semih Kılıçsoy’la ilgili gündemdeki iddialara yanıt verdi. Bütün kararlarını taktiksel verdiğini söyleyen Montella, ‘Ümit Milli Takım da bizim takımımız, başkasının değil.’ dedi.

montella-semih-kilicsoy-ile-ilgili-konustu-formalarin-rengine-gore-karar-vermiyorum.jpg

‘BEN FORMALARIN RENGİNE GÖRE KARAR VERMİYORUM’

Spor gündeminde yer alan iddialar sonrası Semih Kılıçsoy ile ilgili tartışmalara son noktayı koyan Vincenzo Montella, kendisinin tüm kararlarını taktiksel olarak verdiğini ve formaların rengine göre karar vermediğini belirtti. Genç futbolcular için ayrı bir parantez açan Montella, ‘Semih bizim çok sevdiğimiz bir futbolcu ama bir yılı tamamlamamış bir oyuncu. Ümit Milli Takım da bizim takımımız başkasının değil. Çok önemli bir maç oynayacaklar. Çocukları çağırdığımızda çok mutlulardı. Tarihte ilk kez EURO elemelerini 1. sırada tamamladıysak bu çocukların sayesinde oldu bu. Sadece şunu söylemek istiyorum; Genç futbolcularımızı çok fazla strese sokmadığımız bir ortam hazırlamalıyız. Onlar bizim futbolcularımız. Beşiktaş taraftarları çok rahat olmalı. Ellerinde pırıl pırıl bir oyuncu var. Ben formaların rengine göre karar vermiyorum. İçleri rahat olsun. Kararları kendim veriyorum.’ dedi.

montella-semih-kilicsoy-ile-ilgili-konustu-formalarin-rengine-gore-karar-vermiyorum-001.jpg