Milli Takım hazırlık maçları devam ediyor! Türkiye-Avusturya maçı tarihi

Trendyol Süper Lig'de Milli maç arasına girildi ve A Milli Futbol Takımımızın hazırlık maçları başladı. Milli Takımımız hazırlık maçlarına devam ediyor. Türkiye, geçtiğimiz günlerde Macaristan ile hazırlık maçına çıkmıştı.

Milli Takım hazırlık maçları devam ediyor! Türkiye-Avusturya maçı tarihi

EURO 2024 öncesinde hazırlık maçlarına devam eden A Milli Futbol Takımımız, geçtiğimiz günlerde deplasmanda Macaristan ile hazırlık maçına çıkmıştı. Macaristan’ın 1-0’lık galibiyetiyle sonuçlanan hazırlık maçının ardından gözler yeni maç programına çevrildi. Milli Takımımız yine deplasmanda bir hazırlık maçı daha oynayacak. Avusturya ile oynanacak olan hazırlık maçının tarihi ve saati merak ediliyor. Peki, Milli Takım fikstür nasıl? Milli Takım maç programı nasıl? Avusturya-Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? İşte merak edilen tüm detaylar…

AVUSTURYA-TÜRKİYE HAZIRLIK MAÇI YARIN AKŞAM

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 hazırlıklarına devam ediyor. EURO 2024 öncesi Macaristan ve Avusturya ile özel maçlara çıkan Milli Takımımız, ilk hazırlık maçını geçtiğimiz Cuma günü Macaristan ile oynamıştı. Milli Takımımızın ikinci hazırlık maçı Avusturya ile olacak. Yine deplasmanda oynanacak olan hazırlık maçının tarihi ve saati merak ediliyor. Avusturya-Türkiye hazırlık maçı yarın akşam oynanacak.

milli-takim-hazirlik-maclari-devam-ediyor-turkiye-avusturya-maci-tarihi.jpg

KARŞILAŞMA TRT SPOR’DA CANLI YAYINLANACAK

Deneyimli teknik adam Vincenzo Montella’nın yönetimindeki A Milli Futbol Takımımız, 26 Mart 2024 Salı saat 22.45’te Avusturya deplasmanına konuk olacak. Avusturya’nın başkenti Viyana’da yer alan Ernst Happel Stadı’nda oynanacak olan maçı İtalya Futbol Federasyonu’ndan hakem Daniele Chiffi yönetecek. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.