Milli futbolcu vurularak öldürüldü

Dünya spor basını vurularak öldürülen Milli futbolcuyu konuşuyor. Spor manşetlerinin ilk sıralarına yerleşen bu olayın detayları araştırılıyor. Milli futbolcunun fidye için kaçırıldığı ve polis müdahalesini beklediği anlarda vuruldu.

Milli futbolcu vurularak öldürüldü

Güney Afrika takımlarından Kaizer Chiefs forması giyen futbolcu Luke Fleurs, hayatını kaybetti. Futbolcunun ölümüyle ilgili detaylar aktarılmaya devam ederken Fleurs’ın fidye için kaçırıldığı ve polis müdahalesini beklediği sırada vurularak öldürüldüğü öğrenildi.

FİDYE İÇİN KAÇIRILMIŞ

Güney Afrika takımlarından Kaizer Chiefs’te forma giyen futbolcu Luke Fleurs’ın fidye için kaçırıldığı öğrenilirken futbolcunun yaşamını yitirdiği bilgisine yer verildi. 2023 yılının Ekim ayında Kaizer Chiefs’e transfer olan futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘Hayaller gerçek oluyor’ ifadelerine yer vermişti. Güney Afrika Polis Sözcüsü Yarbay Mavela Masondo, Sunday World gazetesine konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Polisin olayla ilgili bilgi topladığı ve daha fazla açıklama yapılacağı belirtildi.

KULÜP HABERİ DOĞRULADI

Futbolcunun kulübü olan Kaizer Chiefs, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla futbolcunun trajik bir olayda hayatını kaybettiğini duyurarak haberi doğruladı. Kulüp, yaşamını yitiren futbolcunun ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı dileklerini iletti. Futbolcu Fluers, geçtiğimiz yıl Pretoria merkezli SuperSport United’dan ayrılmış ve Kaiser Chiefs’e transfer olmuştu.

milli-futbolcu-vurularak-olduruldu.jpg

LUKE FLEURS KİMDİR?

3 Mart 2000 yılında Güney Afrika’da dünyaya gelen futbolcu Luke Fleurs, 2013-2017 yılları arasında Ubuntu Cape Town takımının altyapısında yetişmiştir. Aktif futbol kariyerine stoper olarak Ubuntu Cape Town ile SuperSport United ve Kaizer Chiefs takımlarında devam ettirdi. Genç futbolcu 3 Nisan 2024 tarihinde silahla vurularak öldürüldü.