Ligden çekileceği konuşulan Fenerbahçe’de İsmail Kartal kararını verdi

Süper Lig’de gündem Fenerbahçe’nin ligden çekilme ile ilgili alacağı karar. Sarı Lacivertli Kulübün 2 Nisan’daki toplantısı merakla beklenirken gözler İsmail Kartal’a çevrildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal’ın kararı net.

Ligden çekileceği konuşulan Fenerbahçe’de İsmail Kartal kararını verdi

Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylar spor gündeminde geniş yer bulmuş ve olaylı maçın ardından Fenerbahçe’de köprüler atılmıştı. Fenerbahçe’de Süper Lig’den çekilme gündemi konuşulurken gözler 2 Nisan tarihinde yapılacak toplantıya çevrildi. Fenerbahçe ligden çekilecek mi, çekilmeyecek mi merakla beklenirken Fenerbahçe Teknik Direktörü ve takımın bu konudaki düşüncesi ve lige devam etmek isteyip istemedikleri de merak ediliyordu. Deneyimli teknik adam İsmail Kartal ve Fenerbahçe futbolcularının bu konudaki kararı net. Kartal, teknik heyet ve futbolcular lige devam etmek istiyor.

FENERBAHÇE’DE KRİTİK TOPLANTI 2 NİSAN’DA

Fenerbahçe Spor Kulübü, 2 Nisan 2024 tarihinde Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirecek. Salı günü Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda yapılacak olan kritik toplantıdan çıkacak karar merakla bekleniyor. Toplantıda Fenerbahçe’nin ligden çekilme kararı değerlendirilecek.

İSMAİL KARTAL VE FUTBOLCULAR LİGE DEVAM ETMEK İSTİYOR

Fenerbahçe’nin kritik toplantısı için gözler Salı gününe çevrilirken Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve futbolcuların bu konu hakkındaki düşünceleri de merak ediliyor. Sarı lacivertli ekibin deneyimli teknik direktörü İsmail Kartal, lige devam etmek istiyor. Yine teknik heyet ve futbolcular da ligin geri kalan maçlarını da oynamak istiyor.

ligden-cekilecegi-konusulan-fenerbahce-de-ismail-kartal-kararini-verdi.jpg

ADANA DEMİRSPOR MAÇINA ÇIKMAK İSTİYORLAR

Bu sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Fenerbahçe’de ligden çekilme konusu gündeme geldi. Olaylı Trabzonspor maçının ardından gündeme gelen bu konuyla ilgili İsmail Kartal ve futbolcuların kararı net. Bilindiği gibi Milli maç arası bitti ve Süper Lig maçları önümüzdeki hafta içi başlıyor. Fenerbahçe de Kadıköy2de Adana Demirspor’u ağırlayacak. Fenerbahçeli futbolcular Adana Demirspor maçına çıkmak istiyor. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve ekibi de futbolcularla aynı düşüncede. Kartal ve ekibinin bu isteklerini yönetime ilettikleri de iddialar arasında.