Galatasaray Sivasspor ilk 11’ler belli oldu! Okan Buruk’tan sürpriz kadro

Galatasaray ve Sivasspor taraftarlarının merakla beklediği maç kadrosu az önce belli oldu. Bu akşam RAMS Park’ta oynanacak olan Galatasaray-Sivasspor maçı için nefesler tutuldu. Gözler maçın başlayacağı saatte.

Galatasaray Sivasspor ilk 11’ler belli oldu! Okan Buruk’tan sürpriz kadro

Sivasspor, deplasmanda rakibi Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Galatasaray’ın kendi sahasında oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları araştırılıyor. Gözler maçın başlayacağı saat 19.00’a çevrilirken Galatasaray ve Sivasspor’un ilk 11’leri de merak ediliyor. Peki, Galatasaray-Sivasspor ilk 11’ler açıklandı mı? Süper Lig Galatasaray-Sivasspor maç kadrosu belli oldu mu? Galatasaray ilk 11. Sivasspor ilk 11. Galatasaray-Sivasspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar…

GALATASARAY İLK 11

- Muslera

- Kaan

- Nelsson

- Abdülkerim

- Köhn

- Torreira

- Kerem Demirbay

- Ziyech

- Mertens

- Barış Alper

- Icardi

Galatasaray Yedekler: Günay, Eyüp, Davinson, Kerem Aktürkoğlu, Zaha,Berkan, Tete, Ndombele, Aurier, Viniciuas.

galatasaray-sivasspor-ilk-11-ler-belli-oldu-okan-buruk-tan-surpriz-kadro.jpg

SİVASSPOR İLK 11

- Ali Şaşal Vural

- Murat Paluli

- Poungouras

- Appindangoye

- Camara

- Uğur Çiftçi

- Charisis

- İbrahim Akdağ

- Bartuğ Elmaz

- Koita

- Manaj

Sivasspor Yedekler: Dorbe, Azizbek, Caner, Emrah, Emre, Kerem Atakan, Caktas, Roman, Menig, N'jie.

GALATASARAY-SİVASSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Saat 19.00'da başlayacak olan Galatasaray-Sivasspor maçı beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Hakem ARda Kardeşler'in düdük çalacağı karşılaşma öncesinde Galatasaray ve Sivasspor'un diğer karşılaşmaları da merakla araştırılıyor. Galatasaray ve Sivasspor ligde 36. randevularına çıkacak. İki takım arasında daha önce oynanan 35 müsabakada Galatasaray 25 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Sivasspor ise 7 kez sarı kırmızılı rakibini mağlup etti. Ligin ilk yarısında Sivasspor'un ev sahipliğinde oynanan Sivasspor-Galatasaray maçı 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı.