Galatasaray Hatayspor muhtemel 11 Süper Lig 31. Hafta

Milli maç arasının ardından Süper Lig karşılaşmaları kaldığı yerden devam ediyor. Süper Lig’de yeni hafta karşılaşmaları bugün başlıyor. Galatasaray, bu akşam sahasında Hatayspor’u konuk edecek.

Galatasaray Hatayspor muhtemel 11 Süper Lig 31. Hafta

Galatasaray’ın RAMS Park’ta rakibi Hatayspor’u konuk edeceği karşılaşma için nefesler tutuldu. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor’la kozlarını paylaşacak. Heyecanla beklenen mücadele öncesinde her iki takımın da muhtemel ilk 11’leri araştırılıyor. Peki, Galatasaray-Hatayspor maçı ne zaman? Galatasaray-Hatayspor maçı saat kaçta? Galatasaray-Hatayspor maçının hakemi kim? Süper Lig Galatasaray-Hatayspor maçı muhtemel kadro nasıl? Galatasaray-Hatayspor maçı hangi kanalda? İşte merak edilen tüm detaylar…

GALATASARAY MUHTEMEL İLK 11

- Muslera

- Köhn

- Abdülkerim

- Nelsson

- Kaan Ayhan

- Torreira

- Kerem Demirbay

- Zaha

- Mertens

- Barış Alper

- Icardi

galatasaray-hatayspor-muhtemel-11-super-lig-31-hafta.jpg

HATAYSPOR MUHTEMEL İLK 11

- Erce

- Kerim Alıcı

- Kilama

- Maksimovic

- Ghoulam

- Massanga

- Rivas

- Rui Pedro

- Dele-Bashiru

- Doğukan Sinik

- Strandberg

GALATASARAY-HATAYSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in 31. Haftasında Galatasaray, sahasında Hatayspor’u ağırlayacak. Saat 20.30’da başlayacak olan karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek. Futbolseverlerin heyecanla beklediği mücadele beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Galatasaray’da kritik karşılaşma öncesinde kart sınırındaki futbolcular dikkat çekiyor. Sarı kırmızılı ekipte Oliveira, Sanchez, Ziyech, Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu bu akşamki maçta sarı kart görmeleri durumunda Alanyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.