Galatasaray başkan adayları belli oluyor! Dursun Özbek’e sürpriz rakip

Bu sezonun şampiyonluktaki en büyük adaylarından biri olan Galatasaray’da başkanlık seçimleri öncesinde adaylar merak ediliyor. Galatasaray’da 2024 başkanlık seçimi öncesinde kimler aday araştırılırken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Galatasaray başkan adayları belli oluyor! Dursun Özbek’e sürpriz rakip

Galatasaray’da 26 Mayıs tarihinde başkanlık seçimi yapılacak. Gözler sarı kırmızılı kulübün başkan adaylarına çevrilirken mevcut başkan Dursun Özbek’e rakip var mı, adaylar kimler araştırılıyor. Peki, Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2024? Galatasaray başkan adayları kimler 2024? Dursun Özbek aday mı? Dursun Özbek’in rakibi kim? İşte tüm detaylar…

GALATASARAY’DA ÖZBEK’E SÜRPRİZ RAKİP

Galatasaray’da 26 Mayıs tarihinde başkanlık seçimi yapılacak. Mevcut başkan Dursun Özbek’in bu seçimdeki rakibi kim merak edilirken ortaya sürpriz bir rakip çıktı. Listelerin verilmesine sadece 24 saat kalırken Prof. Dr. Süheyl Batum’un güçlü bir liste ile seçime gireceği belirtildi. Süheyl Batum’un adaylık için ikna edildiği aktarılıyor.

galatasaray-baskan-adaylari-belli-oluyor-dursun-ozbek-e-surpriz-rakip.jpg

ÜNAL AYSAL’DAN DESTEK İDDİASI

Milliyet’te yer alan habere göre, sürpriz bir şekilde Galatasaray başkanlığına aday olacağı belirtilen Prof. Dr. Süheyl Batum’a eski başkan Ünal Aysal’ın destek verdi. Ayrıca Rezan Epözdemir, Mete İkiz ve Turgay Kıran gibi isimlerin de listede yer aldığı belirtiliyor. Öte yandan Abdurrahim Albayrak’ın da adaylık için ikna edilmeye çalışıldığı iddialar arasında.