Fenerbahçe yıldız futbolcuya veda ediyor! İsmail Kartal biletini kesti

Bu sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Fenerbahçe’de ara transfer dönemi çok verimli geçmiş ve sarı lacivertli ekibin kadrosuna yıldız isimler dahil olmuştu. Fenerbahçe’de o yıldız futbolcunun ayrılığı an meselesi.

Fenerbahçe yıldız futbolcuya veda ediyor! İsmail Kartal biletini kesti

Süper Lig’de Milli maç arası bitti ve gözler önümüzdeki hafta içi oynanacak Süper Lig maçlarına çevrildi. Süper Lig ekipleri şampiyonluk mücadelesine kaldığı yerden devam edecek. Fenerbahçe ve Galatasaray’da bir yandan da Süper Kupa maçı heyecanı yaşanıyor. İki takım arasında oynanacak olan Süper Kupa mücadelesine sayılı günler kalırken Fenerbahçe’de o yıldız futbolcunun ayrılığı gündeme geldi. Yıllardır Fenerbahçe forması giyen ancak bu sezon istenilen performansı bir türlü gösteremeyen Miha Zajc’ın sezon sonu takımdan ayrılacağı iddia edildi. Fenerbahçe yönetiminin Zajc’ın menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdiği ve futbolcunun yaz aylarında kulüp bulmasını istediği öne sürüldü.

ZAJC FENERBAHÇE’YE VEDA EDİYOR

Süper Lig devi Fenerbahçe’de ara transfer döneminde yapılan transferler büyük ses getirmişti. Bu sezon şampiyonlukta ezeli rakibi Galatasaray’la büyük bir yarış halinde olan sarı lacivertli ekipte Zajc’ın ayrılığı gündeme geldi. Yıldız ismin bu sezon istenilen performansı bir türlü gösteremediği bu sebeple de Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile yapılan görüşmeler doğrultusunda yıldız futbolcunun yaz sezonunda kendisine başka bir kulüp bulmasının istenildiği iddia edildi. Zajc’ın da sezon başında 3 yıllık yeni sözleşme imzaladığı Fenerbahçe’de beklenen performansı sergileyemediği için ayrılma kararında olduğu belirtiliyor.

fenerbahce-yildiz-futbolcuya-veda-ediyor-ismail-kartal-biletini-kesti.jpg

ZAJC’IN FENERBAHÇE KARNESİ

Sezon başında Süper Lig devi Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Miha Zajc, bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 16 maçta 2 gol kaydetti. Yıldız ismin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Orta saha mevkiinde oynayan 29 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 3 milyon Euro.