Fenerbahçe U-19 takımı kadrosu

Futbolseverlerin gözü Süper KUPA MAÇINA ÇEVRİLİRKEN Fenerbahçe’den günler önce bir açıklama gelmiş ve talepleri yerine getirilmediği takdirde Süper Kupa maçına U-19 takımıyla çıkacakları duyurulmuştu.

Fenerbahçe U-19 takımı kadrosu

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa karşılaşması büyük bir merakla beklenirken maça sayılı saatler kala Fenerbahçe’nin U-19 takımı kadrosunda yer alan futbolcular da araştırılmaya başlandı. Fenerbahçe’nin yarın akşam oynanacak maça has kadroyla mı yoksa U-19 takımıyla mı çıkacağı merak edilirken U-19 takımında yer alan futbolcuların isimleri de araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe U-19 takımında kimler var? Fenerbahçe U-19 takı mı kadrosu nasıl? Fenerbahçe U-19 takımı oyuncuları kimler? İşte detaylar…

SÜPER KUPA MAÇI İÇİN GERİ SAYIM DEVAM EDİYOR

Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Galatasaray yarın akşam Süper Kupa maçı için sahaya çıkacak. Ezeli rakiplerin Süper Kupa karşılaşması büyük bir merakla beklenirken Fenerbahçe Spor Kulübü’nden geçtiğimiz günlerde bir duyuru gelmiş ve talepleri kabul edilmezse Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkacakları bildirilmişti. Gözler maç saatine çevrilirken bir yandan da sarı lacivertli kulübün U19 takımı oyuncuları araştırılmaya başlandı.

fenerbahce-u-19-takimi-kadrosu-001.jpg

TAKIMI SEMİH ŞENTÜRK ÇALIŞTIRIYOR

Fenerbahçe U19 takımını eski futbolcu Semih Şentürk çalıştırıyor. U19 takımının kadrosunda yer alan futbolcuların isimleri de merak ediliyor.

fenerbahce-u-19-takimi-kadrosu.jpg

Fenerbahçe U19 takımının kadrosunda yer alan futbolcuların isimleri şu şekilde;

- Doğukan Demir

- Ömer Bircan Camcı

- Yusuf Çiçek

- Yiğit Epözdemir

- Mehmet Can Gülerer

- Boran Eligüzel

- Ümit Can Okan

- Mustafa Akyıldız

- Ahmet Necat Aydın

- Muhammet İmre

- Şükür Toğrak

- Berkay Güverçinci

- Samet Sargın

- Efekan Karayazı

- Zeki Dursun

- Aziz Eren Balaban

- Kaan Akyazı

- Yiğit Emir Ekiz

- Yasir Boz

- Emirhan Arkutcu

- Emrullah Kulbak

- Çağrı Fedai

- Kerem Kayaarası

- Görkem Demirel