Fenerbahçe Süper Kupa maçı için Şanlıurfa’da

Futbolseverlerin heyecan ve merakla beklediği Süper Kupa maçına doğru son saatler sayılırken gözler Fenerbahçe’de. Galatasaray’ın Süper Kupa maçı için dün Şanlıurfa’ya ulaştığı bilgisine yer verilmişti. Fenerbahçe de bugün Şanlıurfa’ya geldi.

Fenerbahçe Süper Kupa maçı için Şanlıurfa’da

Fenerbahçe, Süper Kupa maçı için U19 Takımı ile maçın oynanacağı Şanlıurfa’ya gitti. Fenerbahçe yönetimi ve Fenerbahçe U19 Takımının Şanlıurfa’ya ulaştığı öğrenilirken Fenerbahçe kafilesinde U19 Takımından 11 futbolcunun yer aldığı görüldü. Gözler maçın oynanacağı saate çevrilirken Fenerbahçe, sahaya A Takımı ile değil, U19 Takımı ile çıkacak.

FENERBAHÇE U19 TAKIMI ŞANLIURFA’DA

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa final maçı öncesi tüm gözler Fenerbahçe’de. Fenerbahçe’nin rakibi Galatasaray, maçın oynanacağı Şanlıurfa’ya dün ulaşmış ve Galatasaray kafilesi, kalacakları otele kadar taraftarlar eşliğinde geçmişti. Fenerbahçe U19 Rakımı da bugün tam kadro olarak Şanlıurfa’ya ulaştı. U19 Takımının Giresunspor’la oynadığı karşılaşmayı 4-1 kazandığı öğrenilirken maçın ardından Şanlıurfa’ya gelen genç kadroya Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Fenerbahçeli yetkililer de eşlik etti.

fenerbahce-super-kupa-maci-icin-sanliurfa-da.jpg

U19 TAKIMINDAN 11 FUTBOLCU FENERBAHÇE KAFİLESİNDE

Süper Kupa maçı için Şanlıurfa’ya ulaşan Fenerbahçe kafilesine özel korumalar eşlik etti. DHA’da yer alan habere göre, Fenerbahçe kafilesinde U19 Takımından 11 futbolcu yer aldı. Futbolseverlerin heyecanla beklediği Süper Kupa mücadelesi 7 Nisan 2024 Pazar (bu akşam) saat 21.30’’da başlayacak.