Fenerbahçe Olympiakos muhtemel 11

Avrupa’daki tek temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda rakibi Olympiakos ile mücadele edecek. Sarı lacivertli ekibin muhtemel kadrosu merak ediliyor. Olympiakos deplasmanına çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe, karşılaşmaya ideal 11’iyle çıkacak.

Fenerbahçe Olympiakos muhtemel 11

Fenerbahçe, Olympiakos maçı hazırlıklarına devam ederken gözler maça çevrildi. UEFA Avrupa konfrenas Ligi’nde deplasmanda rakibi Olympiakos’un konuğu olmaya hazırlanan Fenerbahçe’nin muhtemel maç kadrosu da merakla araştırılıyor. Takımda Adana Demirspor maçında forma giyemeyen 6 futbolcunun akıbeti ve takımın muhtemel ilk 11’i de en ok araştırılanlar arasında.

İDEAL 11’LE MAÇA HAZIRLAR

Temsilcimiz Fenerbahçe’nin deplasman maçı öncesinde muhtemel maç kadrosu ve karşılaşmayla ilgili tüm detaylar takip ediliyor. Fenerbahçe’de Süper Lig ekibi Adana Demirspor’la oynanan maçta Fred, Batshuayi, Cengiz, İsmail, Mert Hakan ve King forma giyememişti. Bu 6 futbolcunun Olympiakos ile oynanacak olan maçta hazır olacağı belirtildi. Fenerbahçe’deki bu sevindirici gelişme sonrasında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın karşılaşmaya ideal 11 ile çıkması bekleniyor.

FENERBAHÇE MUHTEMEL İLK 11

Fenerbahçe’nin Olympiakos maçı muhtemel ilk 11’leri şöyle;

- Livakovic

- Oosterwolde

- Çağlar Söyüncü

- Ferdi Kadıoğlu

- Osayi

- Fred

- Krunic

- İrfan Can Kahveci

- Szymanski

- Tadic

- Dzeko

fenerbahce-olympiakos-muhtemel-11.jpg

MAÇ TARİHİ

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final karşılaşmaları ilk maçında Olympiakos ile mücadele etmeye hazırlanan Fenerbahçe’de heyecan devam ederken gözler maç tarihine çevrildi. Olympiakos-Fenerbahçe maçı 11 Nisan 2024 Perşembe (yarın) saat 19.45’te oynanacak. Mücadeleyi İsviçre Futbol Federasyonu’ndan Sandro Scharer yönetecek. Futbolseverler heyecan dolu mücadeleyi EXXEN platformu üzerinden naklen takip edebilecek.