Fenerbahçe’de ayrılık kapıda! 2 genç yıldıza rekor bonservisli talip

Süper Lig devi Fenerbahçe’nin genç yıldızlarına rekor bonservisli talip var. Bu sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan sarı lacivertli ekibin yıldız iki oyuncusuna Alman devi talip oldu.

Fenerbahçe’de ayrılık kapıda! 2 genç yıldıza rekor bonservisli talip

Fenerbahçe’de sezon sonu ayrılıklar olacağı iddiası spor manşetlerinde uzun süredir yer alıyordu. Fenerbahçe’nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu’nun takıma veda edeceği ve taliplerinin çok olduğu iddiaları da sık sık gündeme geliyordu. Sarı lacivertli ekipte 2 genç yıldızın takımdan ayrılık iddiası gündeme geldi. Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek’e Alman devi talip oldu. Bayer Leverkusen’den Kadıoğlu ve Yüksek için teklif geldiği konuşuluyor.

FENERBAHÇE’NİN YILDIZLARINA TEKLİF YAĞIYOR

Fenerbahçe’de gerek performansı gerekse azmiyle en taksir edilen ve göz dolduran isimlerden biri olan genç yetenek Ferdi Kadıoğlu’nun sezon sonu takımdan ayrılacağı iddiaları uzun süredir konuşuluyordu. Yine genç yeteneklerden biri olan İsmail Yüksek’in de takımdan ayrılacağı iddiası gündeme geldi. Kadıoğlu ve Yüksek’e Alman devi Bayer Leverkusen’den teklif geldiği konuşuluyor.

fenerbahce-de-ayrilik-kapida-2-genc-yildiza-rekor-bonservisli-talip.jpg

FENERBAHÇE 40 MİLYON EURO BONSERVİS GELİRİ BEKLİYOR

Alman devi Bayer Leverkusen’in Fenerbahçe’nin genç yıldızları Ferdi Kadıoğlu ile İsmail Yüksek’e kancayı taktığı iddialar arasında. Fenerbahçe, yetenekli yıldızlardan toplam 40 milyon Euro bonservis geliri bekliyor. Öte yandan Leverkusen’in İsmail Yüksek’i geçtiğimiz sezon izlediği ve Ferdi Kadıoğlu’nu da çok yönlülüğünden dolayı sistemine uygun gördüğü aktarılmıştı. Sarı lacivertli kulüp, Kadıoğlu ve Yüksek için toplam 40 milyon Euro değer biçti. Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu için 25, İsmail Yüksek için de 15 milyon Euro istediği iddia ediliyor.