Beşiktaş hazırlık maçında güldü: Beşiktaş-İstanbulspor maç sonucu

Süper Lig devi Beşiktaş’ta bu sezon istenilen başarı bir türlü yakalanamazken ligde çıktığı karşılaşmalarda son dakikaya kadar mücadeleyi bırakmayan Beşiktaş’ta hazırlık maçı güzel geçti.

Beşiktaş hazırlık maçında güldü: Beşiktaş-İstanbulspor maç sonucu

Siyah beyazlı ekibin kendi sahasında çıktığı hazırlık maçı karşılaşması sona erdi. Beşiktaş, hazırlık maçı kapsamında rakibi İstanbulspor’u BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde ağırladı. Hazırlık maçında aldığı galibiyetle moral kazanan siyah beyazlı ekibin Süper Lig’deki kalan maçlara daha konsantre çıkması bekleniyor. İşte Beşiktaş-İstanbulspor arasında oynanan hazırlık maçının skoru ve maçla ilgili merak edilen tüm detaylar…

BEŞİKTAŞ İLE İSTANBULSPOR HAZIRLIK MAÇINA ÇIKTI

Süper Lig ekipleri Beşiktaş ile İstanbulspor arasında bugün hazırlık maçı oynandı. Beşiktaş’ın ev sahipliğinde oynanan hazırlık maçında ilk gol konuk ekip İstanbulspor’dan geldi. İstanbulspor forması giyen futbolcu Vorobjovas’ın dakika 26’da kaydettiği golün ardından konuk ekip Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçti.

BEŞİKTAŞ’TA GOLLER CEN K VE ENES’TEN

Kendi sahasında 1-0 geriye düşen siyah beyazlı ekipte beraberlik golü dakika 75’te Enes Çimen’den geldi. Bu golle skor eşitlenirken skordaki dengeyi ise Beşiktaş’ın yıldızı Cenk Tosun bozdu. Dakika 85’te Cenk Tosun’dan gelen golle Beşiktaş 2-1 öne geçti. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve Beşiktaş, hazırlık maçını 2-1 kazandı.

besiktas-hazirlik-macinda-guldu-besiktas-istanbulspor-mac-sonucu.jpg

BEŞİKTAŞ’IN MAÇ PROGRAMI

Trendyol Süper Lig’in 32. Haftasında Beşiktaş’ın rakibi ve siyah beyazlı ekibin maç programı merakla takip ediliyor. Ligin 31. Haftasında deplasmanda Başakşehir’in konuğu olan Beşiktaş, ligin 32. Haftasında kendi sahasında Samsunspor’u ağırlayacak. Beşiktaş-Samsunspor maçı 13 Nisan 2024 Cumartesi saat 19.00’da başlayacak.