Başakşehir Beşiktaş muhtemel 11

Başakşehir ile Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın muhtemel kadrosu araştırılıyor. Süper Lig’de 31. Haftanın son maçlarından biri olan Başakşehir-Beşiktaş karşılaşmasına sayılı saatler kala muhtemel ilk 11’ler merak ediliyor.

Başakşehir Beşiktaş muhtemel 11

Beşiktaş, bu akşam deplasmanda rakibi Başakşehir’in konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. Mücadele öncesinde her iki takımın da muhtemel maç kadrosu merak ediliyor. Başakşehir nasıl bir kadroyla sahaya çıkacak, Beşiktaş’ın ilk 11’i nasıl olacak hepsi ve müsabakayla ilgili tüm detaylar yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte Başkşehir-Beşiktaş maçı ile ilgili merak edilen tüm detaylar…

BAŞAKŞEHİR MUHTEMEL İLK 11

- Muahmmed

- Dubois

- Hamza

- Opoku

- Lima

- Aleksic

- Onur

- Berkay

- Figuerido

- Davidson

- Piatek

basaksehir-besiktas-muhtemel-11.jpg

BEŞİKTAŞ MUHTEMEL İLK 11

- Mert

- Onur

- Necip

- Colley

- Masuaku

- Al-Musrati

- Gedson

- Ghezzal

- Muçi

- Rashica

- Semih

BAŞAKŞEHİR’DE DENİZ TÜRÜÇ CEZALI

Trendyol Süper Lig’in 31. Haftasında oynanacak olan Başakşehir-Beşiktaş maçı saat 20.30’da başlayacak. Karşılaşmada hakem Zorbay Küçük düdük çalacak. Başakşehir’de kart cezalısı olan Deniz Türüç bu müsabakada forma giyemeyecek. İstanbul ekibinde sarı kart ceza sınırında bulunan futbolcuların isimleri ise şöyle; Oliver Kemen, Mehdi Abeid, Leo Dubois, Krzysztof Piatek, Emirhan İlkhan.

basaksehir-besiktas-muhtemel-11-001.jpg

BEŞİKTAŞ’TA SALİH UÇAN VE TAYFUR BİNGÖL OLMAYACAK

Bu akşam deplasmanda rakibi Başakşehir ile mücadele edecek olan Beşiktaş’ta ise Salih Uçan ve Tayfur Bingöl, sakatlıkları nedeniyle mücadelede forma giyemeyecek. Siyah beyazlı ekipte sarı kart ceza sınırında bulunan futbolcular ise şöyle; Jonas Svensson, Semih Kılıçsoy, Daniel Amartey, Demir Ege Tıknaz.