Ali Koç ‘tan Süper Kupa’da sahadan çekilen U19 takımına jest

Spor manşetlerinin konuştuğu Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı gündemdeki yerini korurken yeni gelişmeler de yaşanıyor. Fenerbahçe, Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkmış ve takım maçın ilk dakikalarında sahadan çekilmişti.

Ali Koç ‘tan Süper Kupa’da sahadan çekilen U19 takımına jest

Galatasaray’ın has kadrosuyla Fenerbahçe’nin ise U19 takımıyla sahaya çıktığı Süper Kupa maçı dünya spor gündeminde de geniş yer bulmuştu. Süper Kupa maçının ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan U19 takımına jest geldi. Koç, U19 takımını ödüllendirme kararı aldı. Genç kadro kupayı kazanmış gibi prim alacak.

İLK DAKİKALARDA SAHADAN ÇEKİLDİLER

7 nisan akşamı oynanan Süper Kupa maçında Fenerbahçe’nin U19 takımı sahaya çıkmış ve maçın ilk dakikalarında sahadan çekilmişti. Galatasaray’da Icardi’nin kaydettiği gol sonrasında Fenerbahçe’nin genç kadrosu sahadan çekildi. Sahada yaşananlar spor manşetlerinde geniş yer bulurken maçın ardından da tüm gelişmeler takip edilmeye başladı.

ALİ KOÇ U19 TAKIMINA PRİM VERECEK

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Kupa maçında sahadan çekilen U19 takımına kupa primi verecek. Genç kadroya Süper Kupayı kazanmışlar gibi sezonun başında belirlenen ödül yönetmeliği çerçevesinde prim yatırılacak.

ali-koc-tan-super-kupa-da-sahadan-cekilen-u19-takimina-jest.jpg

ALİ KOÇ: ÜZÜLECEK BİR ŞEY YOK

Sözcü’de yer alan habere göre, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, karşılaşma için U19 takımıyla birlikte gittiği Şanlıurfa’da hem maç öncesinde hem de maç sonrasında genç kadroya teşekkür etti. Koç’un maç öncesinde, ‘Camiamızın yaşadığı haksızlıklara, adaletsizliklere, çifte standarda ve emeğimizin çalınmasına isyan ettiğimiz noktadayız. Zorunluluktan yapmaya karar verdiğimiz bu eylem umarım Türk futbolunda yapılması gereken temizliği başlatır. Üzülecek bir şey yok. Tüm camia sizlerle gurur duyuyor. Fenerbahçe’nin haklı isyanında ve tepkisinde tarih sizleri yazacak. Fenerbahçe tarihi sizlerden bahsedecek.’ dedi.