Ahmet Çakar’dan olay sözler: Mertens’in oğlu Ciro bile Ali Koç’tan fazla şampiyon oldu

Eski Hakem ve şimdilerin Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray-Sivasspor maçı sonrası çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Ahmet Çakar’dan olay sözler: Mertens’in oğlu Ciro bile Ali Koç’tan fazla şampiyon  oldu

Beyaz TV ekranlarında spor yorumculuğu yapan eski hakem Ahmet Çakar, 6-1 biten Galatasaray-Sivasspor maçının ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Beyaz Futbol programında konuşan Ahmet Çakar, Galatasaray'ın artık yüzde 92 şampiyon olduğunu dile getirdi.

KİMSE BURADAN ŞAMPİYONLUĞU VERMEZ

Ahmet Çakar açıklamasında Galatasaray'ın Karagümrük'ü yeneceğini düşündüğünü belirtirken “Buradan kimse şampiyonluğu vermez” ifadelerini kullandı.

Son dönemlerde devam eden hakem konusu üzerinden de açıklamalarda bulunan Ahmet Çakar, Galatasaray'ı bu sezon Hakemler şampiyon yaptı demenin şerefsizlik olduğunu ifade etti.

Ahmet Çakar, Okan Buruk'un Galatasaray kariyerinde 3. Lig şampiyonluğunu yaşayacağını da belirterek “Rüyalarında şunu görüyordur 'Şu 6-0'ı unutturacak şampiyonluk yaşayım' diyordu. Yapabilir mi? Bence zor, hatta imkansız ama ben Okan Buruk'u 18 yaşından beri yeşil sahalardan tanıyorsam bunu düşünüyordur. 'Rams Park'taki derbide 6-0'ın rövanşını alayım' diye dua ediyordur.” Dedi.

MERTENS'İN OĞLU BİLE ALİ KOÇ'TAN FAZLA ŞAMPİYONLUK GÖRDÜ

Son dönemlerde Galatasaray taraftarının maskotu haline dönüşen futbolcu Mertens'in oğlu Ciro ile ilgili de konuşan Ali Çakar, “Mertens'in oğlu Ciro bile Ali Koç'tan fazla şampiyonluk yaşadı.” Dedi.