A Milli Takım EURO 2024 hazırlıklarına başlıyor

A milli takımda Euro 2024 hazırlıkları başlıyor. Avusturya ve Macaristan ile hazırlık maçı oynayacak olan milli takımda futbolcular yarın Riva'da toplanacak.

A Milli Takım EURO 2024 hazırlıklarına başlıyor

A Milli Takım, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıkları kapsamında Macaristan ve Avusturya ile karşılaşacak. Bu önemli hazırlık maçları öncesinde, futbolcular yarın İstanbul'da Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.

MACARİSTAN VE AVUSTURYA İLE HAZIRLIK MAÇLARI

Milli takım, Macaristan ile 22 Mart'ta Budapeşte'deki Puskas Arena'da, Avusturya ile ise 26 Mart'ta Viyana'daki Ernst Happel Stadyumu'nda mücadele edecek. Bu kritik hazırlık maçları, A Milli Takım'ın EURO 2024 yolculuğunda önemli kilometre taşlarından.

HAZIRLIKLAR RİVA'DA BAŞLIYOR

Milliler, Macaristan mücadelesi için 16.45'te ilk antrenmanını yaparak hazırlıklarına start verecek. Takım, 21 Mart'ta Macaristan'a, 25 Mart'ta ise Avusturya'nın başkenti Viyana'ya hareket edecek. Her iki maç öncesinde son antrenmanlarını maçın oynanacağı stadyumlarda gerçekleştirecek ve teknik direktör Vincenzo Montella ile bir futbolcu basın toplantısında soruları yanıtlayacak.

KADROYA DAVET EDİLEN İSİMLER

A Milli Takım'ın kadrosunda, kalede Mert Günok, Muhammed Şengezer, Okan Kocuk ve Uğurcan Çakır gibi güçlü isimler yer alıyor. Defansta Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu, Zeki Çelik ve Ahmetcan Kaplan gibi yetenekli oyuncular bulunuyor. Orta sahada ve forvette ise Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Kaan Ayhan, Cengiz Ünder ve İrfan Can Kahveci gibi yıldız isimler dikkat çekiyor.