Zeydan Karalar, Lütfü Savaş, Özlem Çerçioğlu için karar verildi! CHP’nin o illerdeki adayları da belli oldu

31 Mart Yerel Seçimlerine doğru siyasi partilerde seçim hazırlıkları hızlandı. Tüm siyasi partiler Yerel Seçim hazırlıklarına devam ederken aday açıklamaları da sürüyor. CHP’nin aday açıklamaları da devam ediyor.

Zeydan Karalar, Lütfü Savaş, Özlem Çerçioğlu için karar verildi! CHP’nin o illerdeki adayları da belli oldu

Daha önce yapılan açıklamalarda hangi illerden hangi isimler aday gösterilecek hepsi kamuoyuyla paylaşılırken Yerel Seçimlerde yarışa girecek olan yeni adayları belirlemek üzere bugün yeniden toplanan CHP Parti Meclisi, toplantıda aldığı kararlarla merak edilen o illerin de adaylarını belirledi. Adana, Aydın ve Hatay’ın da belediye başkan adayları belli oldu. İşte belirlenen yeni adaylar ve tüm detaylar…

CHP’DE ADAYLAR NETLEŞİYOR

CHP Parti Meclisi’nin aday belirleme toplantıları devam ediyor. Bugün yeni adayları belirlemek için yeniden toplanan CHP Parti Meclisi, adaylarını netleştirdi. Aydın, Adana ve Hatay illerinde mevcut isimlerle mi yola devam edilecek yoksa yeni adaylar mı çıkarılacak merak edilirken bu soru da yanıt buldu. CHP, Özlem Çerçioğlu, Zeydan Karalar ve Lütfü Savaş’la yola devam dedi.

4 İLDE DAHA ADAYLAR NETLEŞTİ

31 Mart Yerel Seçimlerinde yarışa girecek yeni adayları belirlemek için bugün bir toplantı daha gerçekleştiren CHP Parti Meclisi, 4 ilde daha adaylarını netleştirdi. CHP Parti Meclisi’nin son toplantısında alınan karara göre, CHP’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özlem Çerçioğlu ve Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal oldu.