Özgür Özel kardeşi Barış Özel ile ilgili gerçeği ilk kez açıkladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kardeşi Barış Özel ile ilgili ilk kez konuştu. Manisa’daki ziyareti esnasında kardeşi ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulunan Özgür Özel, kardeşinin Adalet Yürüyüşünden beri işsiz olduğunu söyledi.

Özgür Özel kardeşi Barış Özel ile ilgili gerçeği ilk kez açıkladı

Memleketi Manisa’daki belediye başkanlarını ziyaret eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yunusemre Belediyesi ziyareti esnasında kardeşi Barış Özel ile ilgili konuştu. Kardeşinin işsiz olduğunu söyleyen ve bunu ilk kez açıklayan CHP lideri Özel, Barış Özel’in Adalet Yürüyüşünden beri işsiz olduğunu belirtti. Ağabeyi ana muhalefet lideri diye kardeşinin asla kayrılmayacağını söyleyen Özgür Özel, ‘İş bulursa kendi bulur’ dedi.

KARDEŞİ İLE İLGİLİ GERÇEĞİ İLK KEZ AÇIKLADI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Yunusemre Belediyesi’ndeki ziyaretinde daha önce hiç açıklamadığı bir konuya değindi. Kardeşi Barış Özel’in işsiz olduğunu söyleyen CHP lideri, belediyeler için tasarruf genelgesi yayınlayacaklarını da açıklamasına ekledi. İlk kez kardeşi ile ilgili bu açıklamayı yapan Özgür Özel, ‘İlk kez buradan söylüyorum. Kardeşim Barış Özel, Adalet Yürüyüşünden beri işsizdir. Bilmez miyiz İstanbul Belediyesi’nde işe koyalım, Ankara Belediyesi’nde işe koyalım. İş bulursa kendi bulur. Ağabeyi ana muhalefet lideri diye asla kayrılmaz.’ dedi.

ozgur-ozel-kardesi-baris-ozel-ile-ilgili-gercegi-ilk-kez-acikladi.jpg

‘ÜZERİMİZE DÜŞEN SORUMLULUKLARI YERİNE GETİRECEĞİZ’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşmeye de değinen CHP Genel Başkanı Özel, belediyelerin sorunlarından Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararlarına uyulmasına kadar konuşulması gereken önemli meseleler olduğuna vurgu yaptı ve ‘Türkiye’nin meselelerinin çözülmesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin önemli katkıları oluyor. Olabilir. Bu konuları görüşeceğiz. Çok uzun yıllardır terk edilmiş birtakım devlet geleneklerini tekrar Türkiye’ye kazandırmak için son seçimin birinci partisi olarak üzerimize düşen bütün sorumlulukları yerine getireceğiz.’ dedi.