Özgür Özel ile Meral Akşener görüşmesi başladı! CHP ve İYİ Parti ittifakı olur mu?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir görüşme gerçekleştiriyor. Genel Başkanlık koltuğuna oturmasının ardından ilk kez Akşener’i ziyaret eden Özel, İYİ Parti Genel Merkezi’ne geldi.

Özgür Özel ile Meral Akşener görüşmesi başladı! CHP ve İYİ Parti ittifakı olur mu?

CHP Genel Başkanı Özel ile İYİ Parti Genel Başkanı Akşener arasındaki görüşme az önce İYİ Parti Genel Merkezi’nde başladı. Özel’in Akşener’e ziyareti sonrasında kulislerde yerel seçim ittifakı iddiaları yükselmeye başladı. Özel ve Akşener görüşmesi başlar başlamaz iki parti yerel seçimlerde ittifak mı yapacak soruları gündem olurken siyaset kulisleri de yerel seçimlerde CHP ve İYİ Parti ittifakı olabilir iddialarıyla kaynamaya başladı. İşte detaylar…

ÖZEL’DEN AKŞENER’E ZİYARET

CHP’nin Olağanüstü Kurultay’ında en fazla oyu alarak yeni Genel Başkan seçilen Özgür Özel, Genel Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra ilk kez bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti. Akşener’le görüşme yapmak üzere İYİ Parti Genel Merkezi’ne gelen Özel ile Akşener görüşmesi az önce başladı. Bu gelişmeyle birlikte siyaset kulisleri de ittifak iddialarıyla kaynamaya başladı.

ozgur-ozel-ile-meral-aksener-gorusmesi-basladi-chp-ve-iyi-parti-ittifaki-olur-mu.jpg

YEREL SEÇİMLERDE İTTİFAK MI GELİYOR?

Özel ve Akşener arasındaki görüşme ittifak iddialarını da beraberinde getirdi. İki Genel Başkanın bu görüşmesi sonrasında CHP ve İYİ Parti arasında yerel seçimlerde ittifak olabileceği iddiaları gündeme gelmeye başladı. Yerel seçimler 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak. Bunun öncesinde siyaset kanadında hareketlilik yaşanıyor ve yerel seçim hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Bugünkü Özel-Akşener görüşmesinde bir ittifak kararı çıkar mı, çıkmaz mı merak ediliyor. İki Genel Başkanın görüşmenin ardından basın açıklaması yapması bekleniyor.