Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu’na 2 rakip daha! 2 parti İstanbul’da aday çıkaracak

31 Mart Yerel Seçimleri için geri sayım sürüyor. 31 Mart tarihinde Türkiye’de Yerel Seçim için sandığa gidilecek. Seçim hazırlıkları tüm hızıyla sürerken siyasi partilerin aday tanıtımları da devam ediyor.

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu’na 2 rakip daha! 2 parti İstanbul’da aday çıkaracak

31 Mart Pazar günü gerçekleşecek Yerel Seçimler öncesinde seçim hazırlıkları tüm hızıyla sürerken siyasi partilerin adayları da tek tek belli oluyor. Herkesin merak ettiği İstanbul adayları da açıklanırken AK Parti ve CHP arasında İstanbul’da oldukça heyecanlı bir yarış geçecek. Öte yandan genel seçimde Millet İttifakı içinde yer alan Saadet Partisi ve Demokrat Parti’nin de İstanbul’da aday çıkarmak için son hazırlıklarını yaptıkları öğrenildi. Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu’nun karşısına 2 rakip daha geliyor.

KURUM VE İMAMOĞLU RAKİP

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Yerel Seçimler öncesinde siyasi partilerin belediye başkan adayları gündemde yer almaya devam ediyor. CHP’nin İstanbul adayı yeniden Ekrem İmamoğlu olmuştu. İmamoğlu’nun rakibinin kim olacağı merak edilirken AK Parti’nin İstanbul adayı da açıklanmış ve Murat Kurum, AK Parti’nin İBB Başkan adayı olmuştu. Kurum ve İmamoğlu arasında heyecanlı bir yarış geçecek. Herkes nefesini tuttu ve 31 Mart tarihine kilitlendi. İmamoğlu ve Kurum arasında geçecek olan bu yarışı kim kazanacak, nasıl gelişmeler olacak merakla bekleniyor.

murat-kurum-ve-ekrem-imamogluna-2-rakip-daha-2-parti-istanbul-da-aday-cikaracak.jpg

SAADET PARTİSİ VE DEMOKRAT PARTİ DE ADAY ÇIKARIYOR

Gözler AK Parti ve CHP’nin adayına kilitlenirken 2 partinin daha Yerel Seçimlerde İstanbul’dan aday çıkaracağı öğrenildi. Genel seçimde Millet İttifakı’nda yer alan Saadet Partisi ve Demokrat Parti de adaylarını açıklayacak. Saadet Partisi’nin İstanbul adayını bu ay sonunda açıklaması beklenirken Demokrat Parti’nin de İstanbul adayı için son hazırlıklarını yaptığı ve yakın zamanda adayının ismini açıklaması beklendiği belirtiliyor.