Muharrem İnce’den ilk açıklama

31 Mart Yerel Seçimlerinde oy sayımı devam ederken gözler siyasi parti liderlerine çevrildi. Sandıkların yüzde 80’den fazlası açılırken siyasi parti liderlerinin ilk yorumları da merak konusu oldu.

Muharrem İnce’den ilk açıklama

Türkiye, 31 Mart 2024 Pazar günü Yerel Seçimler için sandığa gitti ve oyunu kullandı. Saat 17.00’den itibaren oy verme işlemi sona erdi ve oy sayımına başlandı. Oyların sayımı devam ederken sandıkların yüzde 80’den fazlasının açıldığı belirtiliyor. Gündem Yerel Seçimler olmaya devam ederken gözlerin çevrildiği siyasi parti liderlerinden de ilk açıklamalar gelmeye başladı. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de ilk yorumunu yaptı.

SANDIKLARIN YÜZDE 80’DEN FAZLASI AÇILDI

2024 Yerel Seçimlerinde oy verme işlemi tamamlandıktan sonra sandıklar açılmaya başlandı ve oy sayım işlemi başladı. Gözler seçim sonuçlarına çevrilirken sandıkların yüzde 80’den fazlasının açıldığı belirtiliyor. Kesin sonuçlar için YSK’dan gelecek olan açıklama beklenirken siyasi parti liderlerinden de yorumlar gelmeye başladı. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’den Yerel Seçimin ardından ilk açıklama geldi.

muharrem-ince-den-ilk-aciklama.jpg

İNCE’DEN KAZANAN ADAYLARA TEBRİK

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla seçimi kazanan adayları tebrik etti. Yerel Seçimin ardından siyasi Parti Genel Başkanlarının yorumları ve ilk açıklamaları da merakla takip ediliyordu. İnce, sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu ve seçilen belediye başkanlarını kutladı. Muharrem İnce yaptığı paylaşımda; ‘Bu seçimin galibi Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Seçilen Belediye Başkanlarını kutluyorum.’ ifadelerine yer verdi.