MHP Belediye Başkan adaylarını açıkladı! Manisa ve Mersin adayları da belli oldu

Yerel Seçimlere doğru geri sayım sürerken gözler MHP’nin adaylarına çevrildi. Siyasi partiler belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ederken MHP de “4 ilde adaylarını açıkladı. MHP’nin Manisa ve Mersin adayları da belli oldu.

MHP Belediye Başkan adaylarını açıkladı! Manisa ve Mersin adayları da belli oldu

MHP, 55 başkan adayının ismini açıkladı. MHP’de 2 büyükşehir, 12 il ve 41 ilçede adaylar belli oldu. Adaylık yarışının start verdiği günlere Yerel Seçimler için heyecanlı bekleyiş sürerken siyasi partilerin hangi ilden hangi ismi aday göstereceği de vatandaşların yakın takibinde. Gözlerin çevrildiği MHP’de de belediye başkan adayları belli olmaya başladı. MHP, Manisa ve Mersin adaylarını da açıkladı. İşte MHP’nin adayları…

MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARININ İSMİNİ AÇIKLADI

Milliyetçi Hareket Partisi’nde Yerel Seçim hazırlıkları sürüyor. Tüm siyasi partiler gibi MHP’de 31 Mart Yerel Seçimler için hazırlıklar başladı. MHP’nin merakla beklenen adayları da belli olmaya başladı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, yazılı açıklama ile 55 belediye başkan adayının MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin onayıyla belirlendiğini bildirdi. MHP’nin merakla beklenen Manisa ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayları da açıklandı.

MANİSA VE MERSİN ADAYLARI DA AÇIKLANDI

MHP’de 2 büyükşehir, 12 il ve 41 ilçe belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 belediye başkan adayının ismi kamuoyuyla paylaşıldı. MHP’nin Mersin ve Manisa adayları da merakla bekleniyordu. Merak edilen soru da yanıt buldu. MHP’nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise Serdar Soydan oldu.

MHP’NİN ADAYLARI

Manisa: Cengiz Ergün

Mersin: Serdar Soydan

Amasya: Bayram Çelik

Bartın: Hüseyin fahri Fırıncıoğlu

Bayburt: Hükmü Pekmezci

Çankırı: İsmail Hakkı Esen

Erzincan: Bekir Aksun

Karabük: Rafet Vergili

Karaman: Savaş Kalaycı

Kastamonu: Yüksel Aydın

Kütahya: Alim Işık

Nevşehir: Adnan Doğu

Niğde: Hamdi Doğan

Osmaniye: İbrahim Çenet

İstanbul Beşiktaş ilçesi: Serkan Toper

İstanbul Silivri ilçesi: Volkan Yılmaz

Ankara Etimesgut ilçesi: Enver Demirel

Ankara Gölbaşı ilçesi: Ramazan Şimşek

Ankara Kalecik ilçesi: Erdal Dal

Ankara Polatlı ilçesi: Levent Çağlancı

Antalya Alanya ilçesi: Adem Murat Yücel

Antalya Demre ilçesi: İbrahim Oğuz

Antalya Gazipaşa ilçesi: Mustafa Aksoy