Meral Akşener Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a açtı ağzını yumdu gözünü! İkisi de korkak diyerek saydırdı

Siyasette Yerel Seçim gündemi devam ederken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den bugün gelen açıklamalar siyaset gündemini yeniden oluşturacak. İYİ Parti lideri Akşener’in İmamoğlu ve Yavaş’ı hedef aldığı konuşması gündem oldu.

Meral Akşener Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a açtı ağzını yumdu gözünü! İkisi de korkak diyerek saydırdı

İstifaların peş peşe yaşandığı İYİ Parti’de hareketli günler yaşanırken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den zehir zemberek açıklamalar geldi. Bugünkü programında önemli açıklamalarda bulunan Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a sert sözlerle yüklendi. İşte İYİ Parti lideri Akşener’in açıklamalarından detaylar…

İYİ PARTİ SEÇİME TEK BAŞINA GİRECEK

Son dönemde peş peşe istifa haberlerinin geldiği İYİ Parti’de hareketli günler yaşanıyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugünkü Uşak programında önemli açıklamalara yer verdi. İYİ Parti’nin Ankara ve İstanbul da dahil her ilde seçime tek başına gireceğini söyleyen Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş’a sert sözlerle yüklendi.

meral-aksener-ekrem-imamoglu-ve-mansur-yavas-a-acti-agzini-yumdu-gozunu-ikisi-de-korkak-diyerek-saydirdi.jpg

AKŞENER’DEN YAVAŞ VE İMAMOĞLU’NA SERT SÖZLER

Geçtiğimiz Genel Seçimlere değinen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı’nın yaşadığı süreci değerlendirdi ve bu anlarda açtı ağzını yumdu gözünü. Konuşmasında isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş’a yüklenen Akşener, ‘Kazanalım diye ağzımı açmadım. Millet bu arkadaşları istiyor diye bunları o masaya götürdüm. O masadan kovuldum. İkisi de korktu kabul etmedi. Benim değil milletin istediğini kabul etmediler. Şimdi, dün benim için bir milattır. Bugüne kadar hiçbir partinin iç işlerine karışmadık. Kongre yaptılar üstümüze kaldı. Bana ne kardeşim sizin kongrenizden. Kim kazanırsa kazansın.’ dedi.