Meral Akşener billboard tepkisiyle İstanbul ve Ankara belediyelerine yüklendi: Bu sefer engel çıkaran ana muhalefet

İYİ Parti Grup Toplantısı’nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmalarına da değindi. Yerel Seçimlere kendi adaylarıyla girecek olan İYİ Parti’de seçim hazırlıkları sürüyor.

Meral Akşener billboard tepkisiyle İstanbul ve Ankara belediyelerine yüklendi: Bu sefer engel çıkaran ana muhalefet

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Gündemdeki konulara değinene Akşener, partisinin seçim çalışmalarına da değindiği konuşmasında hazırladıkları afişlerin İstanbul, Ankara ve İzmir’de belediyelerin baskısı sebebiyle asılamadığını söyledi ve engellenmek istendiklerini belirtti. Akşener, kendilerine engel çıkaranın bu sefer ana muhalefet olduğunu da sözlerine ekledi.

AKŞENER’DEN BİLLBOARD TEPKİSİ

Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yerel Seçim çalışmalarına da değindiği konuşmasında İstanbul, Ankara ve İzmir’de hazırladıkları afişlerin belediyelerin baskısı sebebiyle asılmadığını söyledi ve engellenmek istendiklerini ifade etti. Asılmayan billboardlarla ilgili tepkisini dile getiren Akşener, ‘Bu sefer önümüze engel çıkaran iktidar değil ana muhalefet’ dedi.

‘BİZİ ENGELLEMEK İSTEYEN BEŞTEPE DEĞİL SARAÇHANE’

İstanbul, Ankara ve İzmir’de hazırladıkları afişlerin belediyelerin baskısı sebebiyle asılamadığını belirten Akşener, ana muhalefet partisine yüklendiği konuşmasında billboard tepkisini de net bir şekilde dile getirdi. İYİ Parti'nin billboardsız seçim kampanyaları yapmasının istendiğini belirten İYİ Parti lideri, ‘Bu sefer önümüze engel çıkaran iktidar değil ana muhalefet. Saray değil belediye. Saray değil Saraçhane.’ ifadelerini kullandı.

meral-aksener-billboard-tepkisiyle-istanbul-ve-ankara-belediyelerine-yuklendi-bu-sefer-engel-cikaran-ana-muhalefet.jpg

ŞİRKETTEN GELEN TELEFONU ANLATTI

Yerel Seçimlerle ilgili hazırlıklarından bahseden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, her siyasi parti gibi kendilerinin de seçim kampanyalarının hazırlıklarını tamamladıktan sonra bir şirketle anlaştıklarını ve Ankara, İstanbul ve İzmir’de billboard kiraladıklarını söyledi. Bundan sonra yaşanan olayı anlatan Akşener, ‘Şirketle yaptığımız anlaşmaya göre standart bir uygulamayla belediyelerden onay aldıktan sonra billboardlarımız geçtiğimiz Pazar akşamı asılacak, Pazartesi sabahı da sokaklarda görünür olacaktı. Ama ne oldu biliyor musunuz? Billboard görsellerimiz baskıya gitti ancak ne hikmetse basımı yapılan billboardlarımız fotoğrafları çekilip birilerine gönderilmiş. Peki, telefonda ne denmiş biliyor muşunu? Bunları asmayacaksınız. Üstelik sadece İstanbul’da değil Ankara ve İzmir’de de asılmayacakmış. Sonra da eş başkanlık deyince alınıyorlar. Gelen bu telefonun üzerine şirkette haliyle korkmuş, tedirgin olmuş.’ sözlerine yer verdi.